Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

FOLLARIT LIIGAAAAAAAAAN!

Me tehtiin se! Me voitettiin humbat ja päästii sinne! SUUREEN JA MAHTAVAAN KIEKKOLIIGAAN!!!!!! Siis voi tätä ilon päivää, jopa joukkueen tryout-osaston kollit itkevät ilon kyyneliä kuin taivaalta putoava monsuunisadepilvien ensimmäinen ja viimeinen sadeaalto! Humbat kaatuivat komeasti 3-0 tässä taivaan deadlinen viimeisen päivän viimeisessä pyristyksessä. Edes Mikon suunnittelema hallin katto ei kestänyt ilotulitteiden vinkuvaa poksahtelua. Viimeisen erän viimeisen minuutin viimeisellä sekunnilla hallin täysi katsomo repesi raivokkaisiin suosionosoituksiin, summeri soi ja Keijolle tuli fiilis, että hän on voittanut!

Kiitämme Humbaa, viime ja toissa kauden vastuksia ja vielä toisen kerran niitä, jotka jäivät noukkimaan kamojaan jäästä ykkösdivariin! Failed Ones on todistanut sen, että runkosarjan sijoitus ei merkitse yhtään mitään siinä vaiheessa, kun tahto on kohdillaan. Kahdeksannelta paikalta säälikarsintojen kautta liigaan päässyt FO näytti maalia siitä.

Kuitenkin ensi kausi on vielä arvoitus, joka selviää muutaman päivän sisällä. Kyseessä voi olla joukkueen rakennemuutos, mutta mikään ei ole varmaa vielä.

Kirjoittanut: Unforgiven
Julkaistu 10.12.2006 22:55
Luettu: 371 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.