Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Kohti mestaruutta

Kaudella 2/06 valitsijaraati arvosti joukkueen Les Boys 2.divarien esikarsintapaikan ansainneeksi joukkueeksi. Ja mihin siitä on tultu? Aivan, kiekkoliigaan! Ensin 2.divarikarsinnoista lohkovoitto, 2.divarista nousu 1.divariin, ja nyt heti seuraavalla kaudella Divarista Kiekkoliigaan!

Mutta miten tähän on päästy? Kausi lähti käyntiin loistavasti neljällä voitolla, ja puolivälissäkin tilastot olivat vielä kunnioitettavat 7-1-3. Kauden toisella puoliskolla joukkue joutui ankarien muutoksien kouriin, kun ensin joukkueeseen ilmestyi turun suunnalta pelaaja, jonka tehoiksi jäi 0+0 yhdessä pelissä. Myöhemmin MZA päätti siirtyä Bahamasaarille lomanviettoon, ja ElManon ja Kerkon luistellessa ties missä, oli pelaajisto kaventunut viiteen, joista Kilgeriäkään ei näkynyt enää liigakarsinnoissa hänen panostessaan Undead Warriorinsa leveliin.

Mutta kun väki vähenee, pidot paranee. Liigakarsinnat vedettiin läpi minimaalisella neljän pelaajan rykelmällä, ja hyvää jälkeä tulikin. Alkukankeuksien jälkeen Humba murskattiin otteluvoitoin 3-1. Erityisen kovassa vireessä oli Jallis, joka oli mukana järjestelemässä joukkueen jokaista liigakarsinnoissa tekemään yhtätoista maalia. Mutta nousua enemmän Jallista tuntui silti ilahduttavan voittamansa 49euroa starcraftiltä ja igelta. "Hieman tosin harmitti, että Ige antoi 31euroa kolikoina", kommentoi Jallis vielä tätä elämänsä tähtihetkeä.

Mutta miten kät ensikaudella? Siitä kuulemme ehkä hyvinkin pian...

-exte

Kirjoittanut: Les Boys
Julkaistu 04.12.2006 00:59
Luettu: 400 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.