Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Isompaa ku smackdown vol 2

The immortal Hulk-He-Man-Hogan ja sen roc-a-fella kamut laskeutu WWE areenoilta painimasta undertakereita vastaan, todistelee masters of the universen YLIVERTAISUUTTA 2.divarissa
Todellaki, kun alkaa kattelee jengin pelattuja pelejä tässä vaikka vimosen 8 pelin ajalta ni ei oo paljoo sanomista. On ne vaan kovia.

Tärgeetä infoa pelaajista:

-He-Man on nykyää niin MEGAMUSCLE-man, ettei se ehi pelata kun se jää aina vessaan pullistelee sen lihaksia.
-Sit tää sluttiesaint on ottanu onkeensa hiimänin vinkeistä ja vetää nykyää proteiiniviivoja suoraan nenään et sen muskelit kasvais.YES SIR, sluttie is a proud member of "I BENCPRESS OVER 170KG"-club. Huhhu, kyllä sitä vähemmästäkin haba lihoo.
-Puolustuksessa vaikuttaa kaikkien nettitattien ihailun ja vihailun kohde, jyväskylän teurastaja, hercules, joka on kuulemma laittanut viime aikoina vedon pystyyn että juo olutta seuraavan kerran vasta jouluna.... LOL

Mika Saukkosen varmat tiedot:
-Hellurei motuun
-Raappa motuun
-Arto motuun
-Heatley motuun
-Jessica Alba loves He-Man

\"Mazzio - vittu nää motun lehdistötiedotteet on paskoja\"

PELIOSIO EXTRA - EXCLUSIVE KIEKKOLIIGA ONLY
Yllättäen motu on löytänyt lähes lyömättömän kokoonpanon, millä menestystä onkin tullut. Hyökkäyspari sluttie - crusher on ollut tae joukkueen menestykselle, kun hercu on luutinut alhaalla moken kanssa. Lisäksi hyökkien ja hercun välissä yhteyttä on pitänyt menestyksekkäästi aina joko Tumppi tai Epäilys. He-Man filassa toimii!
Peli kulkee, mutta kulkekoot

Kirjoittanut: Masters of The Universe
Julkaistu 04.11.2006 17:32
Luettu: 385 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.