Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

KaVo juhlii synttäreitä!

Kangasalan Voiton perustamisesta tulee tänään kuluneeksi kaksi vuotta. Joukkueenhan perusti kaikkien tietämä, mutta harvojen tuntema GM-Keippari, joka on noussut kiekkopiireissä samaan myyttiseen asemaan kuin Kim "Rakas Johtaja" Jong Il Pohjois-Koreassa. Huhun mukaan Keipparin perustettua KaVon kiekkojoukkueen Pitkäjärven koulun ATK-luokassa, koko huoneen lamput alkoivat yhtäkkiä kirkastua ja taivaalle ilmestyi punavalkoinen sateenkaari.

Keipparin vahvan panoksen KaVossa voi todeta tutkimalla suuren johtajan tilastoja. KaVo on voittanut kaikki pelit, joissa Keippari on tehnyt jumalaisen ilmestymisensä vaihtopenkille. - Aina kun nään Keipparin vaihdossa, koko ruumiini täyttää lämmin olo, jota on vaikea kuvailla. Vähän samantyylinen fiilis kun silloin kun laskin alleni koulun kevätjuhlanäytelmässä 2003, kertoo niso.

Tällä hetkellä GM Keippari on salaisen neuvonantajajoukkonsa kanssa matkalla Pohjois-Suomessa Kuusamon ja Oulun alueella. Huhun mukaan matkan tarkoitus on käydä ottamassa talteen Tenkratin ja lasse89:n DNA:ta ja jalostaa uusi kiekkomessias, joka on tuleva voittamaan Kiekkoliigan maali- syöttö- ja pistepörssin KaVon paidassa kaudella 2/2015. Tulevan superstaran äiti on tarkoitus hakea Toholammilta. Syytä tähän voitte tiedustella IRCissä gjoranilta.

KaVo avasi runkosarjan toisen puolikkaan vahvasti. Keipparin jumalaisen läsnäolon siivittämänä SSK ja Humba lyötiin maahan kuin marraskuinen raekuuro. - En voi sanoa voittojen yllättäneen, GM-Keippari lausui.

Kirjoittanut: Kangasalan Voitto
Julkaistu 29.10.2006 18:06
Luettu: 371 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.