Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Marshallsaarten elpynyt kansantalous

MMC:stä päivää. Tässä lähetyksessä aiheenamme on Marshallsaarten elpynyt kansantalous.

Syynä Marshallsaarten kansantalouden elpymiseen on huippupakki Ali Abdul Vanteen myynti Bullseille. Siirtosumma oli huikeat 1400 Marshallsaarten penniä, joka on suurin Marshallsaarten pelaajasta maksettu summa ikinä. Toinen syy talouden elpymiseen ovat jumalaisen kauniin vastuuhenkilön, Pyllen, alastonkuvista saatavat huikeat voitot sekä tietenkin mikon loistava menestys 1vs1 pm-peleissä (johtuen todennäköisesti siitä, ettei mikko. koskaan maksa hävitessään). Unohtamatta tietenkään Örkin ja uhkeen koomisia otteita pelikentillä, jotka ovat houkutelleet jopa kymmeniä katsojia otteluihin.

Hyvää iltaa kello yhdentoista urheilu-uutisista. Marshallsaarten Mainiot ovat juuri pelanneet viimeisen ottelun 2. divarin (tuttavallisemmin myös kakkosen tai jämädivarin) runkosarjan ensimmäisestä puoliskosta. Saaliina yhdestätoista ottelusta on 4 voittoa, 2 tasapeliä ja 5 häviötä. Ensimmäisen puoliskon jälkeen sijoitus tulee luultavasti olemaan yhdeksäs, eli juuri pleijariviivan alapuolella. Joukkue on ollut ailahteleva, sillä voittihan tämä altavastaaja suuren ennakkosuosikin, Kouvola Sabresin.

Tavoitimme Mainioiden kauneimman pelaajan, Pyllen, jonka mielestä sijoitus on lähes eroottisen jännittävä. Hän yllättyi kuullessaan toisesta puoliskosta ja sanoi: "Huoh, miksei yks muka riitä, oltais säilytty!" Pylle myös huomasi pelanneensa vain kahdessa pelissä ja ilmoitti pelaavansa seuraavan puoliskon yksin.

Kirjoittanut: Marshallsaarten Mainiot
Julkaistu 25.10.2006 16:06
Luettu: 370 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.