Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

KaVo-kausi riipaistu käyntiin

Kangasalan kelokäsien kausi on pyörähtänyt käyntiin ihanaisissa tunnelmissa ja rosvosektoreilta on toistaiseksi vältytty. Alkukauden kovin yllätys on ollut Kangasalan parjatun pellavapään nison järjellä käsittämätön vire vastustajan maalilla. Kuudessa pelissä isketyt kaksitoista pistettä ovat saaneet KaVon ikiangstin pään täysin sekaisin: - KYL TE NYT v***u voisitte varmistaa, jos lähen nousuun. Onhan se niin satavarma juttu, että yläpömpeli laulaa hoosiannaa ja panjot soittavat tuomiopäivän sinfoniaa, jos saan kiekon B-pisteen kaarelle, luotopakki niso lausui HC Playboysin iskettyä onetimerista kavennuksen liigapelissä.

Viime päivinä niso on kuitenkin ollut poissa kokoonpanosta. Syynä tähän on jumiin mennyt näppäimistö, joka aiheutui nison kröhöm.. "virpomisesta" tämän katsottua samalla Kiekkoliigan pistepörssiä. - Terveen nuoren miehen merkki, kommentoi ylpeä manageri GM Keippari.

Kokenut Jolli taas on viime kuukaudet ollut Suomen puolustusvoimien palveluksessa. Nyt tilanteeseen on tulossa muutos esikunnan kuultua miehen pelaavan kiekkoa liigatasolla. - Kävin esikunnassa muna pystyssä länttäämässä pöydälle tulostamani A4-paperin viime kauden liigatilastoistani. Kenraali antoi välittömästi viikonloppuvapaan ja kertoi itsekin lätkivänsä kikeä silloin tällöin Speedy Bros Hockeyn paidassa, Jolli kertasi.

Viimeinen uutinen koskee Völligin Lassea, joka on huhujen mukaan saalistanut Kuusamon Kitkajärvestä seitsenkiloisen ameeban. Koko Kangasalan Voitto onnittelee lassea!

Kirjoittanut: Kangasalan Voitto
Julkaistu 08.10.2006 00:03
Luettu: 393 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.