Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Uuteen kauteen innolla!

Kaikkien odottama kiekkoliigakausi on jälleen alkanut. Joukkuetta on tiivistetty ja yhteispeliä on hiottu offseasonilla ahkerasti.. Raskasta oli, mutta tulostakin on syntynyt. Myös joukkueen imago sai tuulta alleen, kun joukkue sai "niinq upeet" omakuvat -Rebel-:in toimesta. Kiitos -Rebel-!

Uusia pelaajia löytyy pari kappaletta:
- Gilardino, joka pelailee hyökkääjää. Toimii myös suuressa roolissa joukkuepelin onnistumisen kannalta. Debyyttiään kiekkoliigassa tekevältä Gilalta odotetaan myös paljon onnistumisia yksilöpuolelta.
- Perkele, aka. Piru, liittyi ERään Hoki-liigajoukkue Laserseista. Tätä puolustuspään "takapirua" on myös kehuttu 2.divariennakoissa ja muilta tahoilta. Eikä suotta, Piru on myös vakuuttanut Elite Razorin johtoporsaan. Debyyttikin sujui "komeahkosti" nollapelillä (ainoana puolustajana) voitokkaassa 6-0 pelissä Aaltoliikkeen REDUXia vastaan. Pelin jälkeen kuultiin myös onnitteluita ja kehuja katsomosta.

Elite Razor lähtee kauteen luottavaisin mielin. Kolmen kauden jumittaminen 2.divarissa vaikuttaisi loppuvan tällä kaudella, nousua haetaan. Jau!

- Wakke

Kirjoittanut: Elite Razor
Julkaistu 25.09.2006 14:16
Luettu: 410 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.