Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Jokaista makua yksi kappale

Aaltoliike on siis vihdoin ja viimein aloittanut myös kiekkoliiga-aikakautensa. Toivottavasti se ei jää yhden kauden mittaiseksi ;).

Kauden avauksessa vastaan tuli yksi ennakkoon kovimmista pakoista Kouvola Sabres. Kummankin joukkueen ollessa uusia tällä tasolla peli oli äärimmäisen varovainen eikä maaleilla herkuteltu. 1-1 tasapeli oli ilmeisen tyydyttävä lopputulos molemmille joukkueille.

Toinen koitos olikin sitten surkeampi. Kauhavan kanssa toinen ennakkosuosikeista  Elite Razor näytti kaapin paikan pojillemme viemällä uusimipia hankintojamme tylysti 0-6. Kuulemma moken surkeudellakin oli osansa lopputuloksessa mutta kuka tietää....

Kolmas peli oli sitten Roikkulämyä vastaan ja se päättyi tuskaisen ottelun jälkeen 2-1 joukkueemme hyväksi.. Tällä hetkellä poikiamme (ja etenkin allekirjoittanutta) vaivaava tehottomuus ongelma kulminoitua kahdessa viimeisessä erässä jossa 16 laukauksesta verkon perille saatiin vain yksi!

Joukkueen sisällä onkin jo painettua monelta taholta paniikkinappulaa ongelman löytämiseksi ja ratkaisemiseksi. Lanseeraamani leveämpi pelaajarinki näyttäisi näillä näkymin olevan äärimmäisen huono ratkaisu pelaajien yhteenhitsaantumisen puuttuessa. Tämä saattaa olla hyökkäyksen surkeuteen syy ja muutoksia on mitä todennäköisimmin luvassa..

Stay tuned..

Kirjoittanut: Team Talu Viin
Julkaistu 24.09.2006 19:37
Luettu: 352 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.