Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Outoa tunnelmaa KaVo-leirissä

Kangasalan Voiton lomailu Kiekkoliigan sarjatauolla on sujunut vauhdikkaissa merkeissä. Kovaksi lukiorunkkariksi kehittynyt GM Keippari on Parkanon lukiossa raatanut läksyjä kassit hiessä saadakseen treidin Kangasalle ja tuloksiakin on syntynyt; KaVon johtohahmo pystyykin nyt muunmuassa luettelemaan kuuden kertotaulun mongoliaksi ja puhaltamaan korviin asti yltäviä sylkykuplia.

KaVon sarjatauon ykköshankinnaksi muotoutui Darra OY:sta hommattu Tony, joka voitti viime kaudella ylivoimaisesti Kiekkoliigan playoffien pistepörssin. Itseasiassa kaveri oli niin ylivoimainen, että me KaVon pelaajat emme pysy enää laskuissa mukana. - Voisiko joku ystävällisesti kertoa meille kuinka monella pisteellä Tony pistepörssin lopulta voitti, GM Keippari peräänkuuluttaa. Tony ei siis ole mikään turha jätkä vaan omaa lukuisia erikoistaitoja, kuten kyvyn potkia itseään lujaa omaan takaraivoonsa. Kiekossa kaverin bravuuri on kuuluisa taikonauttituuletus.

KaVoa on myös vavisuttanut mediaskandaali, kun joukkueen kuopus niso on paljastanut esiintyneensä TV2:n Pikku Kakkosessa useampaankin otteeseen nuoruudessa. Kovan kaljapään omaavan kikkarapään kausi onkin vaarassa, sillä KaVon mediapersoonalle on tarjottu töitä muunmuassa V65-ravien juontajana Vermosta.

Joukkuettanu on askarruttanut myös panomies gjoranin katoaminen, josta KaVo on tehnyt  tutkintapyynnön. Toholammin poliisilta saamiemme tietojen mukaan gjoranin epäillään sammuneen rapumertaan viime viikon keittoreissullaan.

Kirjoittanut: Kangasalan Voitto
Julkaistu 07.09.2006 22:34
Luettu: 391 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.