Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Afterparty at Riviera

Jeesboks, kausi ohi ja sarjassa säilyttiin. Eli kauden tavoite saavutettiin.

Alkukausihan oli joukkueelta aikamoista näytöstä, sarjan ensimmäisellä puolikkaalla taisteltiin kolmanneksi ja peli luisti niinku juutalaisen kulli.

Kuitenkin kauden jälkimmäinen puolisko aiheutti vakavia ongelmia joukkueelle. He-Manin protskuleiri playa del santiksessa jätti miamibiitsin soturit vähän ahdinkoon ja joukkue eli jos jonkinmoisia aikoja. Pelaajia tuli ja meni kuin stokkan ovista, mutta otteluissa tuli pääasiallisesti turbaaniin. And that's not cool.

Eniveis, no more drama, kausi on ohi ja joukkue lähtee tulevaan kauteen hyvillä mielin, kiekon paras maalintekijä, Duda on alkanut taas pelaamaan, Tump3lo on löytänyt prinsessan, ja He-Man joutuu käyttämään tissiliivejä nykyisin kun sen rintalihakset on niin massiiviset. Joukkue on ilmeisesti tutkailemassa mahdollisten "vahvistusten" mahdollisuutta, en oikeen tiiä viel, mut luultavasti tällä kertaa Antti Muurisen sanat "näillä mennään" ei pidä paikkaansa.

Bändin keulahahmo, Themaleman lupaili ettei ainakaan lugun Teukkaa nähdä vieläkään motussa, vaikka Teukka on kovasti kysellyt tiimiin. "Antaa pojan reenata vielä mutasarjoissa" -kommentoi megamassiivinen Hiimänni.

Pst, Julia Roberts älskar He-Man

Kirjoittanut: Masters of The Universe
Julkaistu 06.08.2006 14:09
Luettu: 382 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.