Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Komea loppukausi

ERn vaisu alkukausi yllätti monet. Peli oli hukassa koko ensimmäisen puoliskon ja pelaajia jouduttiin värväämään kesken kauden aktiivisuuden puuttuessa kesken kesälomakauden. Ensimmäisen puoliskon loppupuolella ER oli divarikarsintaviivan alapuolella.

Huono vire jatkui myös runkosarjan toisen puoliskon alkupuolella. Vajaan parin viikon tauko kliiga-peleistä ja kova harjoittelu kantoi hedelmää. Myös Rafan paluu kesälomilta auttoi joukkuetta suunnattomasti. Joukkue pelasi seitsemän (7) peliä tappioitta; 5 voittoa ja 2 tasapeliä. Jokaisesta pelistä voitto oli jo lähes varma, kuitenkin Wakke:n tempauksien saattelemana annettiin vastustajalle tasapelit. Runkosarjassa sijoitus lopullisesti seitsemäs (7.), joka tyydytti joukkueen johtoporsasta alkukauden fiaskon jälkeen.

ERiin kesken kauden värvätty Warden pelasi jopa positiivisesti yllättävän kauden. 11 pelissä Warden läiski komeat 26 tehopistettä. "Warden tekee korvaamatonta raatamista myös puolustuspäässä", kertoi ERn manageri Wakke.

Divarikarsinnoissa lähdetään tekemään parasta mahdollista tulosta, mutta ei odoteta liikoja. Ensimmäisestä pelistä tuli voitto, mutta katsotaan mihin ERsta on loppupeleissä.

Kirjoittanut: Elite Razor
Julkaistu 01.08.2006 20:18
Luettu: 392 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.