Kiekkoliiga
Mitalistit – 2/2018
Manhattan
Gunz For Hire
Devils
Lehdistötiedote

VZEM näytti jälleen!

Niin, ensimmäisen jakson jälkeen tilanne ei kovin hääppöiseltä näyttänyt (10. sija), mutta niin vain itä-saksan lumisilta vuorilta lasketeltiin jälleen pleijareihin. Tarkemmin sanottuna viidennelle sijalle, tasapisteisiin neljänneksi rantautuneen, ensimmäisen kierroksen playoff-vastuksen, S.S.K:n kanssa. Kiekkokansa odottaa huikeaa spektaakkelia, Jackal puhdasta 3-0 -voittoa. Tilastojen valossa VZEM oli toisen jakson paras joukkue yhdessä bobojen kanssa (molempien saldo 7-3-1).

Tämän suorastaan arktisen ensimmäisen kierroksen otteluparin lähtökohdat ovat kutkuttavan tasaiset. Molemmat ovat peitonneet toisensa kerran runkosarjassa. S.S.K. oli myös ainut joukkue, joka kaatoi völlärit toisella jaksolla.

"Teen ainakin 5 frag... eikun siis pistettä per ottelu", uhoaa Koala. Pääjehu jakesta ei muuta saatu irti kuin "lol joq ssk". Joukkueen sisällä on alettu kovasti epäillä miehen väitettä olevansa 20. Nikkke oli kyselyjen aikana niin sekaisin, että jutut keskittyivät lähinnä Onyx-NUUSKAn mustien pussien hienoon asetteluun rasiassa. Hietsua taas ei ole nähty sen jälkeen kun hän kertoi karkaavansa ruotsalaisen transurakastajansa kanssa Göteborgiin. Lupasi kumminkin lähettää hääkutsut koko joukkueelle. Uusimmat värväykset, Veivari ja takaisin palannut petturi-Ookke, ovat viettäneet viime päivät Jackalin omistamassa alppimajassa. Pitäähän miehet saada kuntoon ensi kaudeksi. Tällä kertaa tiedän Maplesta jotain, se on reissussa jossain. Ei oikeastaan kiinnosta missä.

hosa

Kirjoittanut: Völlig Zugefroren EM
Julkaistu 31.07.2006 19:25
Luettu: 346 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.