Kiekkoliiga
Mitalistit – 2/2018
Manhattan
Gunz For Hire
Devils
Lehdistötiedote

Peruspelillä pleijareihin

Penet pystyi aavistuksen parantamaan peliesityksiään kauden loppua kohden ja pleijaripaikkakin tuli loppujen lopuksi helpommalla kuin luultiin. Pleijareissa vastaan asettuu loistavan runkosarjan pelannu Darra joka siis selvänä ennakkosuosikkina tähän sarjaan.

Pelaajalistaa katsottaessa Sugarin kausi oli aikalailla napakymppi tehot 34+14 ovat kovaa valuuttaa ottaen huomioon että miestä ei kovin paljon ole kiekon piireissä huomioitu. Erittäin monikäyttöinen kaveri, koska pakitus luonnistuu myös vallan mainiosti, Sugari pakitteli 3 peliä riveissämme tuloksena kaksi voittoa ja tasapeli.

Muiden pelaajien runkosarjaan Joppe on tyytyväinen, ehkä semmonen loisto vähän uupunut, mutta pleijaripaikka on aina loistava saavutus näin kovien tiimien seurassa mitä kiekkoliigassa pelaa. Taisi joku meille jopa varmaa karsijan paikkaakin luvata. Monesti vaan huomannut että suurien tähtien sijaan joukkueen eteet täysin pelaavan pelaajan arvo on suurempi kuin henk. kohtaisia pisteitä metsästävän kiukutteluun taipuvaisen tähden.

Eli iloisin mielin pleijareihin ja ens kaudella kaikkien iloksi tai suruksi Joppe nähdään vielä kliigan ympyröissä mukana.

T:Joppe

Kirjoittanut: HC Penetrators
Julkaistu 31.07.2006 18:15
Luettu: 332 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.