Kiekkoliiga
Mitalistit – Kiekko Cup XIII
Manhattan
Oklahoma City Thunder
Anaheim Mighty Ducks
Lehdistötiedote

Seuraava askel

Jälleen kerran, tyvipäähän veikattu H.C.A.P ylitti arvostelijoiden odotukset, ja ylsi loppujen lopuksi kolmanneksi runkosarjassa. Eniten maaleja tehnyt joukkue (97!!).

Miehiä ollaan ensi kaudeksi viemässä ties mihin seuroihin, mutta päällimmäisenä haasteena ovat tulevat Liigakarsinnat, joissa johtoportaan laskujen mukaan kohdataan Pelijengi. Sarjahan alkoi murskaavalla 11-0 voitolla pelijengistä, mutta näihin lukemiin tuskin joudumme enää törmäämään vastustajan onneksi.
Raipenviitan tällä kaudella kantanut Viisumi on murtanut sormensa. Tästä syystä häntä hieman säästellään, jotta lievä loukkaantuminen ei joutuisi vakavaksi. Karsinnat tullaan vetämään Omena-Mazter valjakolla, joista molemmat tekivät tuhoisaa jälkeä runkosarjassa ja jälkimmäinen ylsi jopa AS-otteluun.

Viime kauden divarikarsintakomeetasta, Majicista, MVP-pelaajasta, odotetaan jälleen kaveria maalikarkeloihin. Xavierin maalivainu onkin ollut erittäin hyvässä mallissa viime aikojen harjoitusotteluissa.
Paljon on vastuuta luvassa myös puolustuksen kivi(niemi?)muurille Jööranille. Lörtsyn kädet ovat hiottu teppo nummismaiseen kuntoon, ja odotettavissa on jopa luistimiin tulevia syöttöjä.
Juuri näin ennen karsintoja päätettiin ne kuuluisat saunakaverit poistaa ringistä. Näihin kuului joukkueen perustamisesta lähtien mukana ollut Aaltonen, ja Laitataklauksen oma-poika Laita. Molemmille  toivotetaan hyvää jatkoa!
Pitemmittä puheitta, seuraava askel on otettava.
NÄHDÄÄN LIIGASSA! -Hudler-

Kirjoittanut: H.C.A.P
Julkaistu 31.07.2006 09:08
Luettu: 320 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.