Kiekkoliiga
Mitalistit – Kiekko Cup XIII
Manhattan
Oklahoma City Thunder
Anaheim Mighty Ducks
Lehdistötiedote

Missikisat!

Vihdoinkin tämä jo kuukausia uutisissa ollut tapahtuma on ohi: Miss Marsusaari -kilpailun voittaja on ratkennut! Voittaja on kaunis, lumoava, hehkeä, sekä erittäin kuuma miestennielijä. Finaaliin selviytyi kaksi kilpailijaa (toisin kuin muissa missikisoissa), jotka olivat Abdul Vanne, sekä Marshallsaarten kaunein, suorastaan jumalainen neito, Pylle. Abdul lähti viimeiselle kierrokselle kaukalon ympäri luottavaisin mielin, mutta kuten kaikki osasivat odottaa, Pylle, tuo iki-ihana ruuhkatukka vei voiton, jopa itse kiekon ainoa jedimestari (jedi) kannusti häntä.

Voittonsa myötä Pylle nähtäneen myös luultavasti useammin pelaamassa kiekkoa, vaikkakin hänet on pakotettu katsomaan sivusta allstarsbutpylle -ottelua. Pylle tuo varmasti Marsujen peliin lisää mielikuvitusta, ainakin hän kääntää vastustajan puolustajien päät. Myös uusi värväys, roby, on kuulopuheiden mukaan vakuuttanut joukkueessa upeilla syötöillään.

Viimeinen pleijaripaikka meni kuin menikin Marsuille ja tavoitteena on tietenkin nousu divariin, mutta myös ensimmäisen kerran pleijareiden toiselle kierrokselle selviäminen. Ensimmäisellä kierroksella vastaan asettuu Last Period, joka on varmasti kova vastustaja (tosin Pyllen kanta on selkeä: "ne on paskoja").

Kirjoittanut: Marshallsaarten Mainiot
Julkaistu 31.07.2006 02:17
Luettu: 366 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.