Kiekkoliiga
Mitalistit – Kiekko Cup XIII
Manhattan
Oklahoma City Thunder
Anaheim Mighty Ducks
Lehdistötiedote

Karsintojen kautta

Hc Halkon kausi ei oikeen putkeen mennyt, mutta ei se mitään. Karsinnat odottavat ja luottamus siihen, että vielä ensikaudella (ja miksei pitempäänkin?) pelaisimme 2divarissa, on kova.
Vaikka jörri veikkaili että joukkuessaamme alkaa pelaajaruljanssi muutaman alkukauden heikohkon ottelun jälkeen, emme tähän halunneet ryhtyä, vaikka kovia pelaajia Halkoon kyselikin. Olisivathan he voineet pikaista menestystä tuodakin, mutta sellainen ei käynyt mielessäkään. Meille joukkueemme on tärkeämpi kuin yksittäinen menestyskausi.
Täytyy tosin myöntää, että pelaajamuutoksia tuli enemmän kuin oli suunniteltu. Pitkäaikainen halkoholisti Greene joutui jättämään Halkon jo ennen kauden päättymistä. Myöskään alkukaudella pelannut mephisto (Hoki-liigan All-stars -miehistön Zipp0) ei sopeutunut joukkoomme. Halkon ensimmäisen kauden ehkäpä valovoimaisin tähti Vallin tuli puolessa välin kautta takaisin 1divarin H.C.A.P:sta. Hän kuitenkin hakee Detroit Hardcoren riveissä 2divarin karsintoihin Kaarto-nimimerkin alaisuudessa (myöskin Hoki-liigan All-stars -miehistössä), eikä näin ollen voi jatkaa Halkossa, sillä kaikilta pelaajiltamme edellytämme Halkon olemista ehdottomana ykkösjoukkueena.
Hc Halko haluaa kiittää koko joukkueensa voimin Kiekkoliigan kaikkia järjestäjiä, koodareita ja muita jotka ovat mahdollistaneet meidän pelimme tässä liigassa. Jos, isolla Jiillä, emme selviydy karsinnoista jatkoon, nämä ovat myöskin hyvästit, ainakin vähäksi aikaa.
Jii & muut halkoholistit

Kirjoittanut: Hc Halko
Julkaistu 30.07.2006 12:21
Luettu: 321 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.