Kiekkoliiga
Mitalistit – Kiekko Cup XIII
Manhattan
Oklahoma City Thunder
Anaheim Mighty Ducks
Lehdistötiedote

KaVossa myrskyää!

KaVon soutuvene on playoffien alla seilannut myrskyn silmään. Jupakka lähti liikkeelle kaksi viikkoa sitten kun koko Kiekkoliigan kovin panomies gjoran järkytti KaVolaisten mielenrauhaa kertomalla IRCissä löytäneensä vakituisen tyttöystävän. - Otimme oitis yhteyttä Toholammen terveyskeskukseen. Gjoran oli täysin yllättäen puhaltanut puhtaan nollan ja kun huumetestienkin tulos varmistui negatiiviseksi, oli ainoa mahdollisuus totuttautua asiaan ja sisäistää totuus, ei enää krapulaisia panojuttuja lauantaiaamuna gjoranilta, kertoo surun murtama manageri Keippari.

Homma karkasi lopullisesti käsistä viikko myöhemmin kuin hitaista liikkeistään tunnettu gjoran ilmoitti pistäneensä nyytin tilaukseen ja rojut ränniin. KaVon kummipoika olisi tulevan yhdeksän kuukauden kuluttua. KaVon röyhkeä näätä Tenkrat oli oitis vaatimassa kummisedän paikkaa itselleen, mutta myös hyväksi esimerkiksi varttuville nuorille tiellä kohti raitista elämää tiedetty Karpov ilmoittautui vapaaehtoiseksi. - Tästä leimahti konflikti, jollaista ei ole nähty sitten kauden 2/2005 kun Supermanin hiirestä loppuivat patterit kesken playoffien. Pojat eivät ole puheväleissä, tiivisti kaiken nähnyt GM Keippari.

Kuuma kysymys keississä ei ole suinkaan se, koska taapero ottaa ensimmäiset askeleensa, sillä koko KaVon kööri odottaa jo nyt tatti laukeamispisteessä piltin ensimmäistä ookkekikkaa. Videot on jo viritetty valmiiksi. Pikku-gjoranin debyyttiä Kiekkoliigassa saadaankin siis odotella vain enää muutama kausi.

Kirjoittanut: Kangasalan Voitto
Julkaistu 29.07.2006 00:15
Luettu: 341 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.