Kiekkoliiga
Mitalistit – 2/2018
Manhattan
Gunz For Hire
Devils
Lehdistötiedote

Liigakarsinnat kutsuu!

Pari viikkoa takaperin en olisi uskonut, että saan aloittaa näin hienolla otsikolla tiedotteen vielä tällä kaudella. Peli oli kauden puolivälissä sekasin ku Haminan kaupunki ja suurin osa porukasta istui päivästä toiseen terangin puolella. Gagne on tainnut löytää uuden kodinkin jo sieltä. Kuitenkin kelkka saatiin käännettyä aivan viime hetkillä ja joukkue selvityi liigakarsintoihin, kun Virun pojat jäivät nuolemaan näppejään. Pahoittelut siitä.

Kausi kokonaisuudessaan oli varsinaista vuoristorataa. Alkunihkeyden jälkeen saatiin hyvä vire päälle, jota kuitenkin seurasi kauden puolivälin jälkeen murskalukujen sävyttämä tappioputki. Mutta nyt on kuitenkin mukava lähteä puhtaalta pöydältä kauden tärkeimpiin matseihin, jotka oli ennen kautta asetettu myös tavoitteeksi.
Toki tässä on viimiset 4-5 matsia pelattu jo veitsi kurkulla, mutta siitä tuskin on haittaa, kun lähdetään pelaamaan ainoastaan voitosta aina vaarallista sidukkasalosen jengiä vastaan (PU). Kettu kuittaa tältä erää, toivottavasti saan kirjoittaa näin mukavia raportteja vielä tällä kaudella!

Kirjoittanut: Rowdyruff Boys
Julkaistu 27.07.2006 17:04
Luettu: 328 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.