Kiekkoliiga
Mitalistit – 2/2018
Manhattan
Gunz For Hire
Devils
Lehdistötiedote

Hyvää pahaa ja rumaa

KaVon viime lauantaiset illanistujaiset tuottivat toivottua tulosta. Kuten Kangasalan Mr. Hawaiji eli Karpov illan vanhetessa arvelikin, KaVo sai pienimuotoisesta keittoillasta juuri sopivan joukkuehenkibuustin, jolla saatiin lopulta kasaan mukavat 23 pistettä runkosarjassa. Riittääkö se, sen tietää vain jouko itse. Meitä ei kiinnosta.

Tenkratin kotoa sen sijaan kuuluu huonoja uutisia: - Tenkratin äiti  otti minuun yhteyttä viime viikolla ja kertoi, että kullannupun näkö on liiallisen kiekonhakkaamisen takia heikentynyt 60% viime tarkastuksesta, raportoi joukkueen manageri Keippari kyyneliään nieleskellen. Tämä on näkynyt myös maalien määrässä. Hyvä uutinen sen sijaan on se, että Tenkrat kävi viime viikolla parturissa, joten nyt kiekko.tk:n harrypotter näyttää nyt oikeastikin esikuvaltaan. Tenkrat itse ei pidä uudesta lookistaan: - En usko tällä irtoavan, vaikka kyllähän sitä herui Oulun torilta silloin 2001 toukokuussa ja heti perään 2005 lokakuussa.

GM-Keippari taas on luottavaisin mielin, vaikka ensi viikolla järjestetään jälleen puheenjohtajavaalit. Ehdokkaita on tällä hetkellä kolme kappaletta, mutta kuten kaksissa edellisissäkin vaaleissa, heidän arvellaan katoavan mystisesti jäljettömiin kotoaan pari päivää ennen vaalien alkua. - Keipparin vaalilupaus on hankkia koko HCAP:n pakisto sekä kaikki kovat panomiehet kakkosdivarista, tietää gjoran kertoa. Gjoranin jutuista ei kuitenkaan moni ota selvää. Se mikä muille on paranormaalia, on tälle herralle vain "bara normal".

Kirjoittanut: Kangasalan Voitto
Julkaistu 24.07.2006 23:24
Luettu: 340 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.