Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Enemmän ois enemmayn

"Ikuisesti kulkien matkaa.
Tuhoaa ja taistelee vaan.
Pelaajien potkut pitkin kenttää,
tuhoa tuoden uhoaa uudestaan.
Joka yönä hikisinä heräten,
painajaisten maailmasta koskaan pakenematta.
Oman maalin summeri tukkii korvat,
polttaa sielut,
jättää tuhkat.

Me jätämme tuon nyt taaksemme,
olemme vain me, meidän joukkue.
Kaikessa ikuisessa hiljaisuudessaan
asetamme luistimet tällä kertaa narikkaan."


---------------------------------------------------------------------------------

HCL jättäytyy Kiekkoliigan divarista kauden 2/2015 jälkeen harrastekiekkoilun pariin. Mukaan on mahtunut kolme erittäin värikästä kautta sisältäen paljon hymyä, vielä enempi raivoa ja muutama kiva onnistuminen ja pettyminenkin saatiin aikaiseksi. Heräteltiin tunteita vastustajissa ja heitterit hyppi syliin ties mistä taivaan  tuulista, mutta loppu hyvin ja kaikki hyvin.

Miten meillä sit niinku omasta mielestä meni?

HCL yskähteli Kiekkoliiga-taipaleella ekat askeleet melkein jo 2006, jolloin karsittiin sen aikaiseen divariin kolmena kautena perättäin. Jokaisella kerralla jäätiin pistettä tai maalieroa vaille noususta, jonka jälkeen menikin 8 vuotta seuraavaan yritykseen Kiekkoliigan osalta (tämä on jonkinlainen ennätys varmasti Kiekkoliigan historiassa). Käytii kauhoon sit välissä EHL:stä hopeeta Kouvola Sabresin siivessä ja muutama kausi hissun kissun taaplailtiin rängiä sisään ja ulos harkkapelien muodossa. Niitäkin on jo koossa yli 8550 kappaletta.

3/2014 sitten vihdoin päästiin Kiekkoliigan alaisuuteen, yllättäen suoralla nostolla ja ekalla yrittämällä. Ensimmäisellä kaudella meitä aliarvioitiin kovasti, olihan joukkueemme historia vähintäänkin senioripelaajien tiedossa.
Debyyttikaudella tultiin lujaa päälle, taisteltiin ja näytettiin mihin kyntemme riittää. Lopputulos oli niinkin hyvä, että välähdeltiin kuin salamat tyhjältä taivaalta ja täräytettiin paria pistettä vaille runkosarjan voittoon. Oldtimers veti kuitenkin ansaitusti silloin pidemmän korren ja tiputtiinkin heti pleijareiden ekalla kiekalla. Kaudesta jäi tosi hyvä maku ja tätä se Kiekkoliigan divari parhaimmillaan oli. Maalierokin +22.

Toisella kaudella meijät jopa otettiin välillä tosissaan, mutta pelillisesti salaman kirkkaus alkoi yllättäen himmenemään. Aktiivisuusongelmat ei varmasti ole millekään joukkueelle edes välillisesti tuntematon käsite. Ei ainakaan nykyään. Näin mekin ajateltiin. Taisteltiin toinen kausi kunnialla loppuun sijoittuen divarissa vaisummin kahdeksanneksi. Koko kausi divarissa oli erittäin outo ja sekoilua oli ihan liikaa kaikkien joukkueiden välillä (mm. diskaukset BSB, VH, DL). Käyttäytyminen hipoi divarissa välillä sitä maagista "tätä ei voi enää limbota" rajaa, mutta niin siitäkin selvittiin kaikkien joukkueiden kesken.

Tässä välissä pysähdyttiin offseasonilla ja mietittiin syvään ja hartaasti, että jatketaanko vielä kolmannelle kaudelle. Ratkaisevaksi jäi yhden illan intensiiviset keskustelut ydinporukalla ja saatiin hetkittäinen yhteinen tsemppi vielä päälle ja jatkettiin kaudelle 2/2015.

Viimeinen kausi olikin sitten tällanen farssi, minkä voi nopsaa vilasta tuosta sarjataulukon puolelta. Pelillisesti meillä olisi ollut varmasti mahdollisuus haastaa divarissa joukkue kuin joukkue, kuten aina tähänkin asti. Saatiin runkosarjassa vain neljä voittoa, mutta pelattiin mm. molemmat kamppailut tasuriin hurjimman coast-to-coast-joukkueen eli runkosarjan voittajan Team Saharan kanssa. Jossittelut on kuitenkin aina jossitteluja ja kausi kokonaisuutena oli niin h**vetin rikkonainen, että se naulasi salamat Kiekkoliigan osalta arkkuun. Päätös oli helppo tehdä jo edellisen kauden epäröinnin ja tämän kauden tuloksen jälkeen. Aktiivisuus
kärsi radikaalisti jo toista kautta putkeen, koska porukalla on paljon muuta tekemistä kuin pelata kiekkoa. Kukapa vasten tahtoaan kovin hyvin pelaa?

Lopussa kiitos seisoo

HC Lightning haluaa kiittää nyt koko joukkueen voimin Kiekkoliigan organisaatiota ja sen alaisia joukkueita, jotka pystyvät pelaamaan pelit kunnialla kaudesta toiseen. Johtokunnalle vielä erityiskiitos siitä, että teidän kanssa oli helppo kommunikoida näin vastuuhenkilön silmin.

Poistumme takavasemmalle jatkaen harkkapelejä keskenämme ja osaa meistä saatatte vielä nähdä Kiekkoliigan alaisuudessa muiden joukkueiden miehistössä.

10 vuoden aikana pelaajia lopetti, uusia tuli sisään ja rosteri pyöri värikkäissä sfääreissä. Joukkueessa pelanneille kiitos:
Selänne, somebody, D-fence, Tenkrat, Madonna46, Hercu, abarth, Hemuli, Epäilys, Hok, jamsu, zonk, cppr, Flashi, Rd27, Stak, Cerpentin, Beyonce, joni, Darts, TepaJ, Pönssi, SirMazku, Muilu, Apari, (Sir)Wrss, Sepsi, Rebsy, Massu, Lemieux, djanne, sneaky, irc, Yojimbo, tzuiz ja lukuisat muut hyvät kiekkoäijät ketä en äkkiseltään tähän muista luetella nykyisiä pelaajia unohtamatta.

Peace out people!

HCL 10 vuotta 29.5.2015
~ http://www.youtube.com/watch?v=AKTSRbZS1x8

...::: Musti & muu nykyinen HCL:n poppoo :::...
(HOUSTON, Darko, Cannae, .jorma., G-piste, Jeccu, Näätä, murrr, Blackie, Mallard, Möpsö, Plöö & raaka-ari)

Kirjoittanut: HC Lightning
Julkaistu 18.05.2015 18:55
Luettu: 1524 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.