Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Okliksen taival Kiekkoliigassa

Viime kausi päättyi liiganousuun!

Aloitimme viime kauden divarissa kohujen saattelemana, kun meikä pelasi karsinnoissa joidenkin mielestä pelikiellon alaisena. Odotetusti johtokunta oli meidän kanssamme samoilla linjoilla ja pelaaminen karsinnoissa sai jatkua. Karsinnoista lunastimme paikkamme kauden 1/15 divarissa.

Saatiin kauden alkuun pienellä kiireellä veivattua ihan kelpo kokoonpano. Värvättiin ensin yp:ksi apina, joka on tunnettu laadukkaista pelitaidoistaan ja ehkä hieman ailahtelevasta käytöksestään. Seuraavaksi joukkueeseen liittyi muutamaan otteeseen käytyjen neuvotteluiden jälkeen Rece, josta kaavailtiin Retolle tutkaparia. Kemia löytyi välittömästi ja varsinkin harkkapeleissä homma sujui loistavasti.

Divarikausi alkoi hieman ongelmallisesti, kun vastustajaa ei tuntunut AMD:tä lukuun ottamatta löytyä. Johtokunta joutui jopa pitämään palaverin vastuuhenkilöille, kun boikotti laajeni useaan joukkueeseen. Lopulta lapsellinen boikotointi loppui ja pääsimme marssimaan voitosta voittoon.

Pian, ikävä kyllä, apinan pelit tulivat Okliksessa päätökseen, koska meikällä meni hänen kanssaan sukset pahasti ristiin muutamien väärinymmärrysten takia. Tilalle saatiin nopeasti jo entuudestaan tuttu hipazu, joka oli aikaisemmin pelannut meillä harkkapelejä. Meikä siirtyi johtamaan joukkuetta yp:n paikalle, ja menestys divarissa sai jatkua pienoisten vastoinkäymisten jälkeen.

Marssittiin lopulta poffeihin ylivoimaisen runkosarjan voiton jälkeen joukkueen kairatessa kaikki mahdolliset tilastovoitot ja pokaalit palkintokaappiinsa. Poffeihin allekirjoittanut siirtyi takaisin omalle tontilleen ap:ksi, kun edellisellä kaudella yp:nä luutinut Hayek siirtyi takaisin tutulle pelipaikalleen.

Ensimmäisellä kierroksella vastaan tuli HC Lightning, jonka Oklis passitti kesälomille suoraan kolmessa pelissä. Toisella kierroksella saimme vastaan Los Angeles Kingsin, joka oli paperilla reilusti kovempi kuin HCL. Meikällä oli nettiongelmia, joten hipazu sai tilaisuutensa näyttää, mikä on miehiään tosi peleissä. Hän loisti poffdebyytissään iskemällä 3-1 maalin ja alustamalla toisen osuman. Ottelusarja kääntyi lopulta meidän eduksemme tasaisten vääntöjen jälkeen 3-1 voitoin.

Finaalisarjassa vastaan asteli Huittisten Huima, joka oli 5 ottelun trillerissä tiputtanut AMD:n nuolemaan näppejään pronssimatsiin. Allekirjoittanut joutui valitettavasti jättämään tämänkin sarjan väliin. Tällä kertaa nettiyhteydet olivat kunnossa, mutta deadline-viikonloppu meni Meilahden sairaalassa. Samalla oli päättynyt myös meikän debyytti uuden työpaikan pikkujouluissa.

Sarjasta ei ole allekirjoittaneella kauheasti tietoa, mutta tulosten perusteella sarja on ollut äärimmäisen tasainen. Oklis siis lopulta päätti tulokaskautensa divarissa pienoiseen pettymykseen, kun Huittisten Huima hoiteli joukkueemme finaalissa 3-1 voitoin. Joukkueen kauden ainut tavoite kuitenkin täyttyi, kun liiganousu varmistui muutama päivä finaalisarjan jälkeen.

Liigakausi 2/15 - Floppi vai menestys?

Heti kauden päättymisen jälkeen joukkueesta lähti Rece takaisin Piruihin ja hipazu haistelemaan uusia tuulia vapaana agenttina. Kiitos miehille mukavasta ja onnistuneesta kaudesta. Joukkueeseen jäi vain kolme peluria, joten pelaajamarkkinoille jouduttiin jälleen. Meikä päätti tavoitella puhelimitse hyvää ystävääni, Bisc:eä. Pitkien neuvotteluiden jälkeen, 2 viikkoa ennen kauden alkua, hän päätti lopulta hypätä Okliksen nuttuun.

Muutama päivä myöhemmin Hayek ilmoitti olevansa rajoitetusti käytettävissä koko tulevan kauden, joten neljännen pelaajan metsästys alkoi. Päätettiin pitkällisten palavereiden jälkeen, että hyökkäyksessä luutii Bisc-Reto -kaksikko, joten ylempi pakki oli kiikarissa. Väiskin suoritukset testijaksolla saivat meikän sekä Bisc:n tyytyväisiksi, joten Reton mielipide ei enää kiinnostanut ketään.

Yhteiset pelit ovat jääneet kiireiden ja muiden vaikuttavien tekijöiden takia lähes minimiin, mutta silti liigassa tulos on saatu maksimoitua. 9 ensimmäisen ottelun jälkeen pistesarakkeessa komeilee 20 sarjapinnaa ja liigan jaettu kärkipaikka Voodoo Peoplen kanssa. Erityisesti puolustuspeli on toiminut loistavasti ja omissa on kolissut täten vain 12 kertaa. Toki kärkitiimejä vastaan on vielä pelaamatta, mutta silti alkukausi on ollut vähintäänkin lupaava.

Ennakossa meille povattiin 7:ttä sijaa, mutta itse ollaan tavoitteeksi asetettu sarjasijoitus 5:n joukossa runkosarjan päättyessä. Poffeissa olisi mahtavaa päästä pelaamaan mitaleista, mutta ken tietää mitä tapahtuu.

Lopuksi on pakko vielä tuottaa pettymys vihaajille (kekin klaani), että minä, Okliksen Kapteeni, en tule tälläkään kaudella hajoamaan, vaikka sitä toivotte ja kuola valuen odotatte.


Oklis toivottaa mukavaa kautta kaikille ja eritoten joukkueen kummipojalle, miktokille! :)

Kirjoittanut: Oklahoma City Thunder
Julkaistu 07.04.2015 23:55
Luettu: 2723 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.