Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Katsaus joukkueeseen: Pehmot

Muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen Pehmot palannut liigakentille pelaamaan kiekkoliigan divaria, ja ajattelin tehdä sen pakollisen lehtarin tässä vaiheessa kautta, kun puoliväli alkaa lähentyä. Lisäksi avataan joukkuetta muillekin, jotka eivät vielä hirveästi tunne pelaajia/joukkuetta.

Kausi on alkanut odotetusti, kärkisijoilla roikuttu alusta asti. Siis mikäli jos katsotaan käänteistä sarjataulukkoa..

Pehmot täyttää pian 8 vuotta, joten mistään tuoreesta jengistä ei ole kysymys. Joukkueen tämänhetkinen kokoonpano koostuu lähinnä koko uran pehmoissa pelanneista pelaajista, ja lähes kaikki tuntevat toisensa myös kiekon ulkopuolella. Milloin ollaan vaikutettu ykkösnikeillä, milloin kakkosnikeillä. Liigoja pelattu ja välillä ainoastaan harkkoja. Joskus osa myös peeloillut, mutta sekin lähtenyt tiettyjen pelaajien kadottua joukkueesta ja osan aikuistuttua, joten sekin homma on taputeltu. Värikäs historia takana, niinkuin varmasti monella muullakin joukkueella.

Tällä hetkellä Pehmot pelaavat lähinnä hauskuuden takia, työnteon ja harrastuksien ohella. Missään vaiheessa ei ole suunniteltu mestaruuksia, mutta onhan tämä mukavaa laittaa panosta kaukaloon ja hakemaan sykettä divaripeleissä, harkkapeleissä kun homma menny aikalailla höntsäämiseksi.

Esitellään pelaajat myöskin muutamilla sanoilla.

CEPARE: Pehmojen kasvatteja. Pelannut koko ammattilaisuran joukkueessa. Seurustelee, mutta tuntuu pitävän koirista hieman enemmän.

Creepy: Wonders- kasvatti, taivaanrannan maalari. Tämä jenkkifutismörkö kuluttaa enemmän aikaa vaihtopenkillä kuin viheriöllä.

Kaehola: Joukkueen perustaja, ja ollut joukkueessa alusta asti ja todennäköisesti loppuun saakka.

Korvanenu: Pehmojen kasvatti, tätä nykyä pelaa Marquetten kokoonpanossa ykkösnickillä, joten rooliin kuuluu vain harkkapeleissä pyöriminen.

NIGGERBOY: Osa tuntee paremmin nimimerkiltä MutiM. HC BL:ssä sekä Habseissa pitkään vaikuttanut divarijyrä. Parhaat päivät takana, mutta kokemus puhuu puolestaan.

pby: Joukkueen GM. Pitkä ura takana, ja lähinnä eläköitynyt pelaaja käy silloin tällöin harkkoja pelaamassa ja huutelemassa vinkkejä. Yleinen: voitetaan jos tehdään enemmän maaleja.

pimeä: Vakikasvo Pehmoissa alusta asti. Uhma-ikäinen lapsi kotona, joka näyttää pelitaidot erittäin aaltoilevasti. Yhtenä päivänä vie kapteenin tavoin joukkueen voittojen tielle, toisena loistaa tappioputken miinustilaston kärjessä.

teku: CEPAREn tavoin koko uransa vaikuttanut Pehmoissa. Tämä turkkulainen murteenpesä tuo hilpeyttä kentälle ja sen ulkopuolelle. Taitaa nykyään löytyä enemmän Aussie Barin terdeltä, kuin kiekosta.

WyX: Joukkueen vanhin. Näyttää vanhan johtajan tavoin esimerkkiä miinustilastoissa. Perustanut legendaarisen Puulaakin, ja ollut mukana myös Kiekkoliigan Johtokunnassa. Olisi tuhoa tekevä pelaaja, mikäli kokemuksen saisi käännettyä taidoksi.

Lisättäköön vielä, jos haluat päästä mukaan tähän hienoon eläköityvään organisaatioon, lähetä viipymättä pyyntöä vastuuhenkilöille. Haku on vielä käynnissä! Kesän jälkeinen kausi jatketaan, mikäli saadaan jäädä ja suurimmalla osalla on vielä mielenkiintoa.

Siinä esittely joukkueesta. Toivotetaan hauskaa pääsiäistä sekä kesän odotusta. Pelataan pelit ajallaan tämä kausi ilman suurempia kaatumisia!

Kirjoittanut: Pehmot
Julkaistu 02.04.2015 19:07
Luettu: 1335 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.