Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Kiekko.tk - Nörttien ja lihavien peli

Elämässäni ei ole muuta sisältöä kuin ikuisesti rakastamani kiekko.tk, joka vei mennessään minut ja elämäni yli 10 vuotta sitten. Sen varassa ja sen ehdoilla olen  elänyt päiväni nämä vuodet, ja elän vieläkin. Olen siis ylipainoinen, syrjäytynyt, kohta varmasti keski-ikää lähentelevä tapaus, joka ei ole koskaan päässyt  nauttimaan siitä ihanasta ja kaikkien ihannoimasta kanssakäymisestä vastakkaisen sukupuolen kanssa. Olen siis neitsyt, ja tietysti vielä homo. Minut rinnastetaan alkoholistiin, olen menettänyt ystäväni, kaverini, läheiseni antaessani tälle intohimolleni ja rakkaudelleni kaiken ajan. Onko se väärin jos tämä on se mun juttuni, tässä mä olen hyvä ja tätä mä haluan tehdä nyt ja aina.

Unelmani oli joskus tulla ammattilaiseksi, mutta olen  kuopannut sen ajatuksen tajuessani että  tämä on suurimmalle osalle vain tyhmäpeli, jota kukaan ei arvosta. Onneksi elän suomessa. Kyllä olen kaiken lisäksi se sossunpummi, joka elää kaikilla mahdollisilla tukirahoila, käytännössä sinun rahoillasi. En häpeä myöntää sitä, olen löytänyt oman reittini kulkea lyhyt ja kerran elettävä elämäni läpi.

En välitä teidän pilkkahuudoistanne, jota kohtaan viikoittain pelin äärellä. Luulette olevanne nokkelia, hauskoja ja kovia poikia. Pönkitätte omaa itsetuntoanne minun kustannuksella. Olen iloinen, jos onnistut siinä, jollain on asiat vielä huonommin kuin sinulla, joka huutelet sillä housuista paistavalla jättimäisellä virtuaali pippelillä. Katsoin ja ihannoin sitä. Tiivistät vielä sanomasi: -Vitun homo, hanki elämä.

Lyhyt tiivistelmä siitä millainen ihminen olen, millaisen käsityksen olen saanut itsestäni kuunnellessani kanssapelaajia. Meille hyvin tuttua, allekirjoittaneelle ainakin.

En voi olla normaali ihminen, mahdotonta. Vai sittenkin, onko Ankoissakin tavallisisessa parisuhteessa, työ-, tai opiskelu elämässä eläviä ihmisiä? Voiko siellä olla kolme (3) maamme suurimman palloilulajin pääsarjassa pelannutta kikettäjää? Vaikeita kysymyksiä, mutta joillekkin hyvää pohdittavaa.

Kirjoittanut: Anaheim Mighty Ducks
Julkaistu 06.02.2015 00:56
Luettu: 1177 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.