Puolivälitys(myöhässä)

Lehdistötiedote
Joukkue kapusi puoliajalle puolimenetsykettään maailmankiertueen jälkeen. Ensimmäinen peli meni jännityksen piikkin, mutta Humppa ei tällä kertaa ollut, se jota haettiin Syksyn sävelessä. Näin ollen Playboyssien varustus riitti voittoon.(2-1) Seuraavat kaksi ottelua pelattiin takkiauki, jonne Völläreiden jäänkylmä vilu iski(2-4), ja toinen ottelu oli hieman samankaltainen. Tietenkin Baariteku syttyi juuri tähän  otteluun vanhaa kunnon Deafencea vastaan. Paloautoa odotellaan yhä.(2-5) Seuraavassa ottelusta Narreja vastaan alkoi voittoputki.(5-3)

Sitten ripustettiin Jupat naulaan tiukussa väännössä, jälleen Ghosty tulessa, ja Jupiter perinteen mukaisesti viimisessä erässä pyöritti, mutta taistelu ei riittänyt irrottautumiseen naulasta.(4-3)

Seuraavaksi vastaan joutui kohtuullisen tylsässä(jörri?)ottelussa Ajax, joka iski kolmannessa erässä kavennusmaalin Mxyzptlk:n tullessa jämäminuuteille jäälle. Mutta tästähän me emme voi vetää minkäänlaisia johtopäätöksiä, emmehän?(3-1) Penet murskattiin 2-1, tosin Pene-maalivahti ei torjunut kuin 17, mutta julma pyöritys silt. Sitten alkoi vaikeudet. Nikotiinitarratkaan eivät auttaneet, kun eilisyön teinijuopottelijat kävivät vastaan kuin sika sontaan. Juoksupeli ei tehonnut, kun Darran hyökit menivät heittämällä ohi XD. (2-4) Tästä alkoikin outo tasapeliputki. 3 peliä tasan, MalPo 1-1, Amigos 2-2, Pu 3-3. Amigos-matsissa Foppa näytti, että hänen tykkiänsä ei poista Uusiskaan.

Anteeksi jos loukkasin ketään, ei ollut tarkoitus.
Kirjoittanut: Ghosty
Joukkue: HC PlayboysHC Playboys
Julkaistu: 01.03.2006 22:38
Luettu: 635 kertaa