Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Salamoiden debyyttikausi

Rikotaan vähän hiljaista sääntöä ja jätetään lehdistötiedote ensimmäisestä kaudestamme. Nightmaren raviradat on pyörinyt liian pitkään kärkilehtereillä, joten jospa tämän myötä muutkin innostuisivat laittamaan lehdistötiedotteita. Ja asiaan.

HC Lightning liittyi Kiekkoliigan alaisuuteen kuluneella kaudella 3/2014. Joukkueen tietää kyllä jokainen vähänkään pidempään pelannut, mutta koskaan emme aiemmin Kiekkoliigassa ole pyörineet useista yrityksistä huolimatta. Kuluneelle kaudelle päästiin mukaan suoraan ilman karsintoja ja alettiin keskittyä tuleviin taisteluihin.

Ensimmäinen kausi oli pelottavan hyvä playoffeja lukuunottamatta. Meidät rankattiin Rataksen tekemässä divariennakossa sijalle 11, ja haastattelussa minulta kysyttiin miltä sijoituksilta toivon joukkueeni löytyvän runkosarjan päätteeksi. Vastasin siihen, että tavoitellaan sarjasijoituksia runkosarjasta puolen välin tienoilta ja heittopussiksi ei jäädä. Lähdettiin avoimin mielin ensimmäiseen kauteen, eikä odotettu liikaa eikä liian vähän. Näinhän siinä vähintään sitten kävikin, vaikkakin paljon paremmin odotuksiin nähden.

Kausi lähti erittäin myönteisissä merkeissä käyntiin napsimalla voittoja toistensa perään. Jo aika varhaisessa vaiheessa meitä ei enää katsottu pistemagneetiksi ja saimme pisteitä tasaisesti läpi kauden. Runkosarjan jälkeen sijoituksemme oli kaikkien yllätykseksi toinen ja sivuttiin voitoissa Oldtimersien kanssa kärkipaikkaa divarissa (16 voittoa). Kukaan divarijoukkue ei voittanut meitä kahta kertaa peräkkäin, joten kaikilta saimme vähintään 3 pistettä lohkaistua itsellemme. P/o 2,09. Hyvä aloitus sarjassa.

Hienon tulokaskauden runkosarjan jälkeen kävi hieman hassusti, sillä saatiin kovin vastustaja heti vastaan pleijareihin, nimittäin runkosarjan alisuorittanut Ferrari. Ensimmäinen ottelu venyteltiin toiselle jatkoajalle, ja peli päättyi marginaalierolla Ferrarille 1-2. Molemmilla oli mahdollisuus voittaa ensimmäinen ottelu. Sen jälkeen Ferrari sai yliotteen ja jyräsi toisessa ottelussa meidät 5-2. Toisessa ottelussa paketti levesi seran hattutempun jälkeen. Kolmanteen otteluun lähdettiin vielä toivoa silmissä, mutta selkeänä altavastaajana. Peli meni jälleen jatkoajalle, ja tiukan taistelun jälkeen Ferrari käänsi jälleen voiton kotiin ja jatkavat välieriin.

Imagokyselyssä saimme -3 pistettä, jolla ei ole juurikaan tunnearvoa alkukauden kahden oudon ottelun jälkeen, jossa asiat eivät täsmänneet yhtään Roversin ja Löylynheittäjien kanssa. Peleissä syyteltiin puolin ja toisin epäasiallisesta käytöksestä niin pelin sisällä kuin sen ulkopuolella. Heiltä tulivat sitten miinuspisteetkin imagokyselyyn. Autisti-Musti kuulostaa itse asiassa ihan hyvältä, vaikka autistit ei vissiinkään näin paljoa puhu (?).

Kauden aikana pelaajamateriaali vaihtui hieman, mutta ydinrunko pysyi samana läpi runkosarjan. Ensisijaisesti kokoonpanosta poistettiin Nippe, Lilian ja Fener täysin aktiivisuuden puuttuessa, vaikka todella hyviä äijiä olivatkin. Puolustusrintamaan uutena pelaajana tuli Mallard.

Kaiken kaikkiaan HC Lightningin kausi oli erinomaisen hieno ja olen erittäin ylpeä joukkueestamme. Olimme sitoutuneita ja kaveruuskin kehittyi kauden aikana pelaajien kesken paljon syvemmäksi. Lähdemme ensikaudelle taisteluun lähes samanlaisella kokoonpanolla, mutta pientä muutosta on vielä luvassa!

Nyt pidetään pieni hengähdystauko ja annetaan ranteiden palautua huurutteluista harjoituspelien ja kokoonpanon tarkastelun merkeissä.

Kiitti ja nähellää enskaudella!

Terveisin Musti ja HCL:n koko poppoo!

Kirjoittanut: HC Lightning
Julkaistu 26.10.2014 22:11
Luettu: 984 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.