Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Nightmare jättää raviradan

Kirjoitin 13 kuukautta sitten Nightmaren viimeistä lehdistötiedotetta. Tänään kirjoitan jälleen samasta aiheesta. Kauden 1/13 runkosarjavoiton jälkeen yllepa aloitti asepalveluksen. Pudotuspeleissä matka katkesi lähes historiallisesti ensimmäisellä kierroksella. Kukaan ei pystynyt ottamaan harteilleen yllepan jättämää maalintekovastuuta. Kauden jälkeen oikeastaan kellään ei ollut suurempaa motivaatiota jatkaa pelaamista, eikä kausi ilman yllepaa tuntunut houkuttelevalta. Päätimme siis lopettaa kauden päätteeksi, ja julkaisin Nightmaren lehdistötiedotteen nimellä Viimeinen lehdistötiedote.

Vietimme muutaman viikon hiljaiseloa, kunnes kausi 2/13 oli alkamaisillaan. Sunnuntaiyönä saimme päähämme jatkaa Nightmarella. Tämä tapahtui kuitenkin liian myöhään. Emme saaneet paikkaa maanantaina alkaneesta liigasta. Lopulta monien vaiheiden jälkeen käytännössä koko Nightmare päätyi pelaamaan välikaudeksi Piratesiin. Kausi ei ollut varsinainen menestys, vaan kauden päätteeksi onnistuimme pudottamaan Piratesin liigasta.

Kesällä päätimme aloittaa uuden tulemisen Nightmarella. Osallistuimme Kiekko Cupiin ja ilmoittauduimme divarikarsintoihin. Divari oli vain välietappi matkalla takaisin liigaan. Voitokkaan divarikauden jälkeen aloitimme tämän kauden liigassa. Liigaa oli pelattu kahden kauden ajan ilman Nightmarea ja kaudella 1/14 olimme jälleen mukana.

Tällä kertaa liigataival jäi kauden mittaiseksi. Koko uuden tulemisen ajan innostus pelaamiseen ei ollut enää samalla tasolla kuin aikaisemmalla taipaleella. Aikaakaan pelaamiseen ei riitä samaan tapaan kuin nuorempana. Vaikka haluaisikin pelata, ei ole mahdollisuutta. Yllepa oli ilmoittanut haluavansa kokeilla jossain toisessa joukkueessa erinäisten syiden takia. Tämä ei kuitenkaan pelottanut, vaan mielessä oli vielä yksi kausi jollakin kokoonpanolla. Menimme siis kausi kerrallaan.

Kautta 2/14 ei kuitenkaan tule, ainakaan Nightmaren osalta. Emme osanneet tehdä lopetuspäätöstä ajoissa, mitä pahoittelemme. Kaikki merkit olivat ilmassa, ettei seuraavaa kautta tule. Henkilökohtaiset lopetuspäätökset ja yllepan siirtyminen toiseen joukkueeseen tekivät jatkamisen lopulta järjettömäksi. Vaikka olemme peruneet aiemmin lopetuspäätöksiä, uskon tämän olevan lopullista. Väiskiä, Jebsua ja Nightmarea ei nähdä enää liigakentillä, mahdollisia yksittäisiä otteluita lukuun ottamatta. Olemme pelanneet monta kautta, joiden aikana olemme saavuttaneet ja kokeneet kaiken. Nyt on aika siirtyä syrjään ja luovuttaa paikkamme raviradalla nuoremmille sekä nälkäisemmille hevosille.

Kiitos kaikille joukkueessa pelanneille, vastustajille sekä johtokunnalle näistä vuosista! Nightmaren tallin ovi on sulkeutunut.

– Väiski

Kirjoittanut: Nightmare
Julkaistu 27.02.2014 19:11
Luettu: 2174 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.