Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Uuden alkua vai vanhan loppua?

Hei vain kaikille!

Tämä on ensimmäinen lehdistötiedotteeni jonka teen nyt uutena Queenin päävastuuhenkilönä. Puhutaan nyt siis hetki Queenistä ja tämänhetkisestä tilanteesta.

Hmmmm Queen.  Joissakin se herättää kielteisiä ajatuksia, toisissa taas myönteisiä. Joidenkin kasvoille se saa leveän hymyn ja toisille se saattaa aiheuttaa vain vihaisia tunteita. Millaisia tuntemuksia se herättää sinussa, no herättää se sinussa millaisia tunteita hyvänsä fakta on kuitenkin se että ei se todennäköisesti herätä oikeasti yhtään mitään sen kummempia tunteita, ainakaan romanttisia.

Mistä nuo olemattoman tunteesi Queeniä kohtaan johtuvat?
noh, oli syy mikä tahansa ne tulevat todennäköisesti katoamaan, tai jos ei katoamaan niin ainakin vaihtumaan, lisääntymään tai vähentymään.

Varmasti tiedätte Queenin perinteisen kokoonpanon? Nämä hilpeät veikot, kip, sharb, Spliff, Privates, Pirelli, Arca ja CÄT.
Jos näiden nimien luetteleminen herätti sinussa tunteita, hyviä tai huonoja, voit lopettaa tunteilun heti lähes kokonaan.
Vastuuhenkilömme kip jättäytyi pois, pvhmme sharb puolestaan halusi luopua vastuusta ja olin valmis ottamaan sen vastaan kun hän itse lähti kohti uusia tuulia, ankkoihin hyvin ymmärrettävästä syystä. Spliff ja Privates, no jos olette lukeneet tiedotteita niin ymmärrätte, tähän surulliseen tarinaan ei kannata sen tarkemmin pureutua. Pirelli ja Arca puolestaan ovat vain muuttuneet näkymättömiksi, Arcalla ilmeisesti ongelmia tietokoneen ja nettin kanssa ja Pirellistä en tiedä joten siihen turha tarttua.
Mutta jos nyt ynnäämme yhteen tilanteen. Miltä tämä sinusta näyttää?
Kokoonpanossa olivat enään Minä, CÄT, Pirelli ja Arca. Joista siis näitä kahta viimeistä vellosta ei nyt ole jostain syystä näkynyt. Yhtäkkiä meillä oli vain kaksi pelejä palaavaa pelaajaa?

3. Jakson DL alkoi lähestyä uhkaavasti joten rupesin kiireesti touhuamaan joukkueen kasaamiseksi. Joulun sun muiden pyhien ohella se oli haastavaa, mutta saimme kuin saimmekin pelattua tarvittavat pelit ennen DL:ää. Joukkueemme on elänyt jo tässä lyhyessä ajassa jonkin verran. Kaikkien hermot ovat olleet kireällä.
Mutta minun ajatukseni ovat positiiviset, ajatus luoda uusi Queen!
Tämän kauden loppuun vieminen todenäköisesti tulee olemaan tuskaa, mutta uskomme tekevämme sen kuitenkin moitteettomasti ja rehdisti.

Tarkoituksemme kaunis on saada tiivis, hyvin yhteen pelaava joukkue joka jatkossa muistetaan asiallisesta käytöksestään. Se kuinka moni nykyisestä pelaajasta tulee tuolloin paidoissamme pelaamaan on vain arvoitus. Sen näemme sitten.

Monet ihmettelevät myös kuka on tämä Hotti? Miksi juuri hänelle annettiin yhtäkkiä pvh hommat?

Vastausta ei todennäköisesti teidä Erkkikään, mutta Queen on lähes sama joukkue kuin aikoinaan oli Marmots, jossa olen vaikuttanut liigakentillä muutamia kausia, ja pitkäaikaisesti harjoitusepeleissä.

Millaisia tunteita tämä kaikki herättää sinussa? Lisätäänkö meille vain punainen nenä ja olemme yleinen naurunaihe? Se päätösvalta on sinulla, se on sinun mielipiteesi.

Kiitokset suuret ja pahoittelut vielä suuremmat, ymmärrystä anoen, ensäimmäisen vastaavanlaisen kirjoittanut ja huonon äidinkielen numeron saaneena allekirjoittanut. (oikeesti niit kirjotus virheitä voi olla, ja onkin varmaa)
- Hotti

Kirjoittanut: Queen
Julkaistu 03.01.2014 10:28
Luettu: 854 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.