Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Kärkiryhmä

Useampi kausi keskenkertaisuutta, nousukausi ja jatkoksi lama. Edelliseen lauseeseen kiteytyy Kärkiryhmän tarina viimeisimmiltä kausilta. Kolme kautta kakkosdivaria loppusijoitukset välillä 12-14. Kausi 1/13 tuli vastaan kuuluisa tunnelin pää sekä sen valo, todella kirkas valo.

1/13 statistiikkaa:
- 27 ottelua
- 14 voittoa, 5 tasapeliä ja 8 häviötä
- Maaliero +47

Tuskin kukaan osasi odottaa Kärkiryhmän sijoittuvan kolmanneksi heti PeeloPoikien ja Drunkeneiden jälkeen. Sensaatiomaisen hyvin sujunut kausi huipentui divarikarsintoihin, joista noustiin varsin vaivattomasti suoraan kolmessa ottelussa ykkösdivariin. Tähän se sitten jäikin.

Kausi 2/13 koittaa. Offseasonilla joukkueen tärkeimmän lenkin, miktokin, menetys ja alamäki oli valmis alkavaksi. Joukkueen hyökkäysteho lamaantui täysin ja tilanne eskaloitui. Koko joukkuepelaamisesta katosi hohto ja peleistä tuli silkkaa pakkopullaa. Muutama varsin hätäinen värvi ei tuonut lohtua pelaamiseen, vaan kausi on ollut todella katastrofaalinen. Tilasto 5-2-10 (voitot, tasapelit, häviöt) ei luo minkäänasteista hymyä kasvoille.

Vaikka kausi onkin pelattu pääosin varsin tiiviillä kokoonpanolla muutamia poikkeuksia lukuunottamatta, on peli ollut jäätävän paskaa. Kiinnostuksen lopahtaminen heti alkukaudesta vaikutti radikaalisti peliin ja tappiot tappioiden perään ei ainakaan kasvattanut nälkää alkaa pelaamaan. Divaripeleihin ollaan lähdetty käytännössä joka kerta ilman harjoituspelejä varsin sattumanvaraisilla kokoonpanoilla, varsinkin loppukaudesta.

Kesken lopettaminenkin kävi jo mielessä, mutta muutamilla hätävärveillä on tarkoitus saada pelattua kaikki ottelut, ei välttämättä kunniakkaasti, mutta ainakin pelattua. Toivottavasti.

Paljon tekstiä ja pelkkää paskaa, toivottavasti joku jaksoi loppuun asti lukea. Tekstin päätteeksi lähetän vielä terveiset naapuriin harille, Valkeakosken kovimmalle mopoautoilijalle.

-lokki

Kirjoittanut: Kärkiryhmä
Julkaistu 18.04.2013 20:19
Luettu: 1210 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.