Humban kuulumisia, 3

Lehdistötiedote
Ensimmäisellä Kiekko Cup -kierroksella vastaan asettui Narrilauma ja maalirikkaassa ottelussä nähtiinkin hurjat 13 maalia ja loppujen lopuksi ottelu päättyi Hc Humban railakkaaseen 7-6 taisteluvoittoon. Ottelun päähahmoja olivat hyökkäyksessä loistaneet Heatley, Pulsu, sekä ryan, joista jälkimmäinen on alennettu tätä nykyä puolustajaksi tehottomuuden vaivatessa häntä koko alkukauden.

Toiselle kierrokselle Sharkyn "puolueeton" arvontakone arpoi Hc Humban vastustajaksi FC Malpon, joka totuttuun tapaan oli helppo suupala Humballe. Allekirjoittanut ei ottelusta nähnyt kuin jatkoajan, joka ei ehtinyt vanheta kuin pari minuuttia kun Pulsu täräytti Heatleyn komeasta syötöstä 3-2 jatkoaikavoiton. Katsomossa kerrottiin, että Hc Humba oli ollut vielä 1,5 minuuttia ennen ottelun loppua 2-0 tappiolla, mutta sisukkaalla taistelulla Hc Humba raivasi tasoituksen ja odotetusti voitti koko ottelun.