Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Final Countdown

Elämässä on tehtävä päätöksiä, sekä pelin eteen on tehtävä päätöksiä. Konhon Hurjat tulee päättämään taipaleensa Kiekkoliigan alaisuudessa ja muussakin liigatoiminnassa tämän kauden päätteeksi.

ALKU

KoHu aloitti liigataipaleensa Kiekkoliigassa kaudelta 3/10 2.Divarista jonne pääsimme mukaan Hokiliiga kauden päätteeksi. Odotusarvot eivät olleet hirveän korkealla vaan varaduimme heti siihen, että joudumme paikastamme taistelemaan tosissaan kauden päätteeksi (olihan meidät rankattu kausiennakossakin sarjan pohjalle). Runkosarjan päätteeksi monien yllätykseksi joukkue löytyikin sijalta 6. joka tarkoitti karsintapaikkaa ylempään sarjatasoon - Divariin. Karsinnat sujuikin niinku lähtökohtasesti ajateltiin kokokautta joten tyytyminen jäi edelleen kakkoseen* winkwink :)

Kausi 1/11 oli sensaatio. Runkosarjan sijoitus 3! ja kaikki kauteen asetetut tavoitteet menivät komeasti rikki ja edessä oli jälleen nousukarsinnat. Niinkuin edellisenä kautena, pieni tärinä hiiressä, kädet hiessä ja voitonhalu oli kova mutta tuollakin kertaa kokenut Mensa Club Finland pyyhki meitä kuin märällä rätillä lattiaa ja hieman pettymykseksi oli tyytyminen taas 2.Divariin.

Tullaan kauteen 2/11 ja kesäaikaan. Liiga pyörähtää käyntiin ja alussa huomattiin, että nyt sarja on todella tasainen. Kerrankin näytti siltä, että 14:sta joukkueesta jokainen pystyy voittaa jokaisen mutta yllätyksenä saikin lukea kausiennakosta, että KoHu on rankattu sijoille 1-4 ja oli yksi suurimmista sarjanousija ehdokkaista. Tasaisen epätasaisen runkosarjan jälkeen 2.Divarin kärki kahdeksikko oli 6 pisteen sisällä toisistaan mikä tosiaan kertoi sarjan tasaisuudesta KoHun ollessa 8. ja valmistautuminen oli jälleen nousukarsintoja varten. Nälkä oli kova mutta nousua ei vieläkään tullut kasap:n lauottua jatkoajalla Delirium Tremens sarjaporrasta ylöspäin. Kuitenkaan tyhjin käsin ei jääty. Konhon Hurjien palkintokaappiin saatiin rustata Tennin syöttöpörssin voitto. Tästä oli hyvä jatkaa eteenpäin.

LASKU

Monetkin joukkueet ovat varmasti huomanneet, että aina ei voi pelata oman tasonsa huipulla. Kaudella 3/11 KoHun tiimihenki oli koetuksella erityisen lujasti joukkueen flopattua kausi luvuin 100-0 ja kyseessä oli 2.Divarista tippuminen alempaan sarjaan 3.Divariin. No tästähän ne vaikeudet vasta alkoivat ja joukkueen sisällä kävi todella kova pelaajarumba uusien tullessa vanhojen lähtiessä ja niin edelleen. Erittäin vaikeiden hetkien jälkeen oli pakka jonkulaisessa kuosissa jotta uskallettii vihaisesti lähtä havittelemaan nousua takaisin!

1/12 - uusi vuosi, uudet kujeet, uudet haasteet ja sarjataso kolmonen. Viimeksi Hokiliiga aikaan joukkue on pelannut lohkosysteemillä ja tästäkin saatiin jengin sisäsesti pientä kärhämää epätasaisuudesta. Vaikeuksien kautta ja surkeiden peliotteiden jälkeen kuitenkin viimeinen paikka nousukarsintoihin aukesi. Nyt se viimein tapahtui! KoHu onnistui nousussa neljännellä yrittämällä. Tosin välissä oli lasku alemmas ja nousu oli takaisin omalle tutulle sarjalle. Peli kulki vaihteeksi päin persettä ja lopettamispäätös kävi mielessä vaikka nousu tulikin. Miksi jatkaa tätä jos ei kiinnosta?

UUSI TAISTELU

2/12 ja tilanne on sama kuin olisi ensimmäistä kertaa näillä sivuilla. Varaudutaan floppiin ja pelataan pelit pois kunnialla läpi. Taas tavoitteena voitot peleistä jotta vältyttäisiin perseraiskauksilta. Floppi tuli mutta onnekseme kausi päättyi keltaiselle alueelle ja voitiin huokaista helpotuksesta. Pelit jatkuvat edelleen ja valoa alkoi näkyä tunnelin päässä erityisen vahvan offseasonin jälkeen josta saatiinki huijattua pari tekijämiestä remmiin mukaan. Saldona kaudesta: Eniten maaleja päästänyt joukkue.

Kaudelle 3/12 oli pelisuunitelmat selvänä. Tavotteeksi lyötiin se nousu taas.. mutta mikä onkaan hauskempaa kuin tavotteiden saavuttaminen. Hieman yllättäen ja varkain KoHu onnistui siinä viimeinkin ja onnistui niissä tärkeissä peleissä joten sarjanousua 1.Divariin voitiin tuuletella. Tästä kyllä täytyy pistää osa hienon alkukauden piikkiin voittoputken ollessa jopa seitsemän ottelun mittainen ja sarjan piikkipaikkaakin hätyyteltiin useampaan otteeseen. Karsintapaikan varmistuttua voitiin hieman löysätä tahtia ja peluuttaa muutakin miehistöä (pakko oli! muuten ois tullu penalttia). Pitkästä aikaan myöskin joukkueen maaliero oli plussan puolella joka oli kuin kirsikka kakun päällä nousun myötä.

SE VIIMEINEN

Pitihän se arvata tietenkin, että sama kokoonpano ei tule pysymään millään täysin samana kaudesta toiseen erinnäisistä syistä vaikka alku näyttikin lupaavalta. Jo kauden alussa menetimme muutaman avainpelaajan rosteristamme ja jouduimme käyttämään ns. varamiehitystä läpi kokokauden. Ongelmaksi muodostui jälleen kiinnostuksen puute sekä pelaajien aktiivisuus. Kun eräs DL-päivä oli käsillä ja joukkueella pelaamattomia pelejä oliko se nyt neljä vai enemmän niin mitä pitää tehdä? No tietenkin vanhan kunnon publavärvi pystyyn jotta vältytään ylimääräseltä sakolta. Ilkeä sana jonka varmasti Juhani Tamminenki tietää mitä tuo tarkoittaa. Tuossa oli tämän kauden joukkueemme kulmakivi. Ilman tätä hienoa Onnettoman toimintoa olisi varmasti joukkueemme kaatunut kesken kauden ja sekö se ois pistänyt vituttamaan? Noh eletään nyt päivää 20.01.2013 ja ilmoitan, että tämä kausi jää KoHun viimeiseksi Kiekkoliigassa.

SALDO

Oon huomannu, että jotku tykkää seurata tilastoja joten listaanpa ne meidän joukkueelta tähän näin.

- 8 kautta Kiekkoligan alaisuudessa
- 197 tilastoitua peliä
- 73 voittoa, 26 tasapeliä sekä 98 tappiota
- 577 tehtyä maalia, 679 päästettyä ja ainakin 50 hylättyä maalia!
- Lukematon määrä tuhlattuja läpiajoja.
- Pistevähennyksiä: 1 kappale
- Pelikieltoja: 0

KIITOKSET

Haluamme kiittää kaikkia joukkueessa pelanneita pelureita ja sen toimintaan vaikuttaneita niin kiekossa, ircissä kuin muualla. Lisäksi erityismaininnan ansaitsee joukkue Kuoletus lukuisista 3-2, 2-3 mittelöistä, oli kiva pelata. Tahdon myös henkilökohtaisesti kiittää Onnetonta sekä Tenniä siitä, että olivat mukana tässä touhussa ollakseen osana joukkueen vastuuta.

Luomme puitteet, annamme mahdollisuuden, teemme sen omalla tavallamme!

Kirjoittanut: KoHu
Julkaistu 20.01.2013 21:49
Luettu: 1180 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.