Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Kuulumisia Narrien pukuhuoneesta.

Narrilauman 24. kausi Kiekkoliigan alaisuudessa lähti käyntiin kakkosdivarissa vähän sekalaisissa merkeissä. Pelaajia tuli ja meni ovista ja ikkunoista ja tuntui, ettei millään saanut pakkaa kasaan ennen kauden alkua ja päädyttiin ottaan nippuun pelkkiä saunakavereita joihin oli hyvät yhteydet tarvittaessa. Napattiin siitä matkaan allekirjoittaneen -98 syntynyt pikkuveli Desi ja Niemen naapuri domain. Kummallakaan kavereista ei ollut minkäänlaista liigakokemusta alla joten vähän tulellahan siinä lähdettiin leikkimään. Allekirjoittaneen opiskelu Amerikassa ei helpoittanut tilannetta yhtään.

Kausi aloitettiin voitolla Metsän Kiekosta, mutta heti perään tuli kylmää kyytiä pari matsia putkeen ja päätettiin tehdä pieni kokoonpano muutos ja iskeä domainille enemmän vastuuta alemman puolustajan tontilla. Liigakokematon jantteri suoriutui tehtävästä mainiosti ja onnistuttiin siinä kohtaa voittaan viis matsia putkeen joista yksi voitto tuli Drunken Leprerperechasusensueinsta. Tässä kohtaa Narrileirissä tunnelmat oli suoraansanottuna katossa ja lähdettiin ylimielisinä seuraavaan matsiin Jalattomia Puukäsiä vastaan. Papat palautti junnut maanpinnalle äkäseen salibandy lukemin 2-13. Tappion jälkeen joukkueen sisällä myrskysi ja kokoonpanosta poistettiin teippi, Köörki ja HTC. Sisään otettiin Emelin, apiz ja allu1998.

Viikko selkäsaunan jälkeen päätettiin, että koitetaan vaan saada pelit hoidettua parhaan mukaan siihen asti, että allekirjoittanut saapuu jouluksi kotiin. Joulun aikaan voitettiin pelejä ihan kivasti ja kaikki tuntu olevan kondiksessa hetkellisesti, mutta sitten Niemelle tuli kutsu takaisin puron toiselle puolelle ja ei saatu hoidettua kolmea peliä kolmannelta kierrokselta joista tullaan saamaan ansaidusti sanktiota.

Imagokyselyn tulos ei tullut varmaan kenellekkään yllätyksenä, sillä ollaan nyt vähän mitä ollaan ja koitetaan parantaa kunhan ensin kasvetaan henkisesti. Narrilauman johto pahoittelee Kiekkoliigan johtokunnalle ja kakkosdivarin jengeille aiheuttamaansa päänvaivaa ja lupaa parantaa tulevaisuudessa. Hoidetaan nyt loput pelit kunnialla loppuun ja toivottavasti päästään nousukarsintoihin.
Kiitos ja anteeksi.

- Niemi

ps. Pahoittelen mahdollisia kirjoitus_virheitä, sillä en osaa suomea enää kunnolla.

Kirjoittanut: Narrilauma
Julkaistu 13.01.2013 12:49
Luettu: 868 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.