Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

LEHTIStötiedote

Vuosi alkaa olemaan pikkuhiljaa jo voiton puolella, mutta RoikkuLämyn liigataival ei ole tältä erää vielä sinetöity. Hieman epävakaisen edellis kauden päätteeksi pääsimme kuin pääsimmekin 1.Divariin, mikä oli ollut kauden virallinen tavoite. Ja nyt, uudistuneen pelaajapakan myötä, tulevaisuus näyttää hyvinkin valoisalta.

Vuoden aikaisemmat kaudet kiekkoliigan alaisuudessa ovat sujuneet Roikuilta vaihtelevasti. Muunmuassa pienentynyt pelaajarosterimme on vaikuttanut asiaan melko paljon, lisäksi tietysti myös tason lasku. Viime kaudesta ei ole hirveästi hyvää sanottavaa. Oikeastaan ainoa hyvä asia oli, että taisteltiin loppuun saakka ja päästiin tavoitteeseen. Plussana tietenkin myös Cup -voitto. Muuta hyvää siinä ei sitten ollutkaan, ja jopa lopettaminen kävi mielessä. Kauden loppupuolella päästiin kuitenkin yhteisymmärrykseen joukkueen sisällä siitä, että muutos on pakollinen, mikäli aiomme jatkaa liigailua.

Muutos tuli ja se todettiin hyväksi. Hankimme pari vahvistusta: shorty hyökkäyspäähän sekä jhny ja FuckUp avuksi puolustukseen. Tulokset alkoivat näkymään jo parin tiimipelin jälkeen. Hyökkäyspään toiminta piristyi mukavasti ja saimme nopeasti toistemme pelitavoista kiinni.

Lopuksi vielä mietteitä tiimin konkareilta. Aiheet: uudistettu joukkue, seuraava kausi ja tulevaisuus.

Lehtis:

"nyt on tiimis semmonen tosi kummallinen olotila"
"päi vittuu menee divas:D"
"alkaa päätä särkee... ku miettii liikaa tulevaisuudest"
"toivon et roikku nousis liigaa takas :D"

Lupaschuk:

"tiimi on hyvin kasassa ennen kautta, pienoinen ap ongelma ehkä, sen toki ite hoidan jos ei muut osaa. seuraavalta kaudelta ainoa odotus on liigakarsinnat ja nousu liigaan sekä tulevaisuudelta se ettei porukat hoppaile"

jugi:

"nyt on hyvä jengi, odotan nousua liigaan + paljon MYLLYJÄ"

Mitä tulevaisuudessa tapahtuukaan, yhdestä asiasta voidaan olla varmoja - HC RoikkuLämy tulee antamaan kaikkensa kentän jokaisella osa-alueella. (Lehtiksestä en ole varma.)

- Mäiske

Kirjoittanut: HC RoikkuLämy
Julkaistu 07.11.2012 18:16
Luettu: 1123 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.