Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Tapaus Ruw.

Joukkueemme johtoportaalle on tullut paljon kyselyitä tästä hiljaisesta ja salaperäisestä tähtihyökkääjästämme, joka harvoin käyttää verbaalisialahjojaan. Tässä lehdistötiedotteessa on tarkoitus avata kiekkoyhteisölle millainen ihminen ja pelaaja todella on Ruw.

Kuka olet ja mistä?

- Oon porilainen valsu ja oon myöhemmi kaupunkilaistunu tääl Helsingin helmessä Töölössä.

Riittääkö aika kiekon ohella jollekkin muulle harrastukselle?

- Punttiksella oon pyrkiny käymään 6 päivänä viikossa, sillä myös lepo on erittäin tärkeää.

Paljon penkistä irtoo?

- Viime viikolla ylsin jo lähelle hydän lukemia kun satanen puhkes.

Onko lemmikeitä?

- Joo meille tulee hydän kans maanantaina kissa, joka on nimetty entisen Narrilauma legendan, paparassin, mukaan Ponkeksi. Innolla jo odotellaan nurkkaankusevaa ja jaloissa roikkuvaa söpöä karvapalloa.

Sinua pidetään yleisesti kiekkopiireissä varsin hiljaisena pelaajana, joka ei näytä turhia stressaavan pelien lopputuloksista?

- Emmä jaksa tämmösestä 2d-nettipelistä nii pahemmin murehtia, kuhan ihan puolvaloilla lätkin menemää ja yritän tehä parhaani. En myöskään pidä turhista huutelijoista, näistä pahimmista peeloista puhumattakaan. Mun mielestä tän pelin parissa on tarkotus pitää vaan hauskaa ja jättää ne huutelut, jos niille on tarvetta, johkin toisaalle. Puran raivoni mielummin rautaan kuudesti viikossa.

Mitkä ovat vahvuutesti ihmisenä, entä pelaajana?

- Vahvuuteni ihmisenä piilee suurimmaksi osaksi atleettisessa olemuksessani ja fyysisessä voimassa. Henkisesti en oo hirveen tasapainoin ihminen, mutta korvaan puuttuvan älyni charmikkaalla olemuksella ja atleettisella vartolalla, jolla harvoin koituu ongelmia Helsingin snäkärijonoissa.

- Pelaajana vahtuuteni piilee ehdottomasti puolustuspääntyöskentelyssä ja pelinrakennuksessa. Pelisilmän oon periny varmaa isoveljetä, joka on yksi suomen lahjakaimmista potkupalloilijoista (Keno). En niinkään oo maalintekijä, saatika ahne pelaaja, et pyrin aina pelaamaan kiekkoa tiimikavereille tyhjään tilaan.

Oisko loppuun antaa vielä vinkkiä hyvästä hauistreenistä?

- Mitä kauemmin oon treenannut sitä vähemmillä sarjoilla tuntuu hauikseen saavan hyvän pumpin. Ei oo puhettakaan että tarttis yli kuutta sarjaa ees kuvitella tekevänsä hauista jos tekee kunnolla ja loppuun asti sarjat (8-12 toistoa). Yleensä riittää neljä sarjaa; pari sarjaa scotilla (pystyy vääntämään ihan loppun asti) ja pari sarjaa vaikka käsipainoilla, niin jo rupeaa tuntumaan.

Haluatko vielä kiittää kannattajia ja seurajohtoa?

- Suuri kiitos hydälle loistavasta työstä mun hyvinvoinnin eteen, niin vuokraisäntänä kuin myös kiekko.tk-pomona. Hydä on ollut palkitseva pomo, ostaen mulle iPhonen synttärilahjaksi (viime kauden maalipörssin voitosta varmaan osittain johtuen).

Johtoportaalle on tullut myös huomattava määrä kyselyitä tästä Uljan kuuluisasta sämpylätaikina-ohjeesta, joten tässä vielä teille salainen resepti:

kaurahiutaleita 4 dl
vehnäjauhoja 6 dl
kuivahiivaa 1 pussi
suolaa 1 tl
maitoa 5 dl
porkkanaraastetta
siirappia
valkosipulirouhetta

1. Sekoita keskenään kuivat aineet (myös kuivahiiva).
2. Lämmitä maito kädenlämpöiseksi tai jopa aika kuumaksi.
3. Lisää maito kuiviin aineisiin. Lisää myös suola ja mahdollisesti halutessasi porkkanaraaste, siirappi ja valkosipulirouhe makusi mukaan.
4. Vaivaa taikinaksi ja lisää tarvittaessa jauhoja. Jätä taikina aika löysäksi.
5. Anna nousta liinan alla puolisen tuntia.
6. Pyörittele sopiviksi sämpylöiksi. Voit vielä lisätä jauhoja pyörittelyvaiheessa, niin taikina ei tartu käsiin.
7. Paista 220 asteessa 10-15 minuuttia.

- Narrilauma

Kirjoittanut: Narrilauma
Julkaistu 26.08.2012 03:34
Luettu: 523 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.