Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Intiaanien sekasorto

Kausi 3/2012 on vihdoin saatu aluilleen ja pelit ovat lähteneet käyntiin tiuhalla tahdilla, toisin on intiaani leirissä.. Joukkue joka tunnettiin ennen nimellä juusot on nyt täysin uudistunut.
Mistä kaikki alkoi.. Kaudella 2/2012 juusot pelasivat vaihtelevalla kokoonpanolla pelistä toiseen ja keräsivät tappioita tappioiden perään, kausi alkoi kuitenkin lähestyä loppuaan jolloin minä (Marois) lähdin epätoivoisena hakemaan joukkueeseen pienen tauon jälkeen. Ei vienyt aikaakan, kun joukkueen vastuuhenkilöt erosivat joukkueesta ja tekivät minusta päävastuuhenkilön ja täten olin siis ensimmäistä kertaa elämässäni vastuuhenkilönä liigassa. Kaiken tämän jälkeen aloimme pyörittää joukkuetta kaveriporukalla muutamaa vahvistusta lukuunottamatta. Pelit kulkivat mainiosti kunnes eräs entinen vastuuhenkilö potki kaikki joukkueesta ja saimme tilalle uuden joukkueen, josta tuli siis Indians.

Peli alkoi rullata niin harkkapeleissä kuin Kiekko Cupissa, kunnes lopulta aktiivisuus alkoi joukkueen sisällä hiipua. Joukkueen ykköspuolustaja melissa löysi itselleen vihdoin pitkän uurastuksen jälkeen tyttöystävän. Samoihin aikoihin toinen kovaluu alakerrassa ping alkoi vihdoin löytää sisäistä itseään ja alkoi keskittyä ryyppämiseen ja urheiluun (hieman ristiriidassa). Sama kaava käytiin läpi joukkueen silloin kovalla hyökkäyspäällä tsoyel, Marois, doubleV aka Weist, jotka siirtyivät koneen ääreltä viettämään aikaa Lahden öihin. Kesä on siis verottanut joukkueen aktiivisuutta ja pelillistä taitoa huomattavasti.

Tilanne nyt.. Viimeisinä päivinä ennen kauden alkua vastuuhenkilöiden käväistessä koneella sattui silmään, että Kiekkoliigan kokoonpanot on ilmoitettava ja pääsymaksu maksettava. Juuri ja juuri ehdimmekin kyseiset asiat hoitaa ja kokoonpanossa oli täten 5 pelaajaa, jolla koko loppu kausi tullaankin vetämään. Intiaanit pelasivat kaudella 2/2012 3.divaria ja nyt sarjojen yhdistyessä tahkoamme siis 2.divaria. 3 kuukauden sisällä harjoituspelejä on kertynyt alle 3 ja liigapelejä 5, joten tilastot puhuvat puolestaan, ettei liigapeleiltä ole hirveästi voinut odottaa. 5 peliä joissa on mennyt 31 omiin ja 9 on tehty vastustajan päähän ja saldona vain 1 piste.. Monet pitävät meitä sarjan pelleinä ja pubiporukkana ja tämä totuus karvaisee yllättävän läheltä. Jotain on siis tapahduttava jos Indians mielii pysyä 2.divarissa vielä ensi kaudella.

Kriisipalaveri on nyt käyti läpi saunaillassa ja tie pelillisesti ei ole kuin ylöspäin. Vaikeuksien kautta voittoon !

-Marois, hyvää loppukesää !

Kirjoittanut: Indians
Julkaistu 13.08.2012 12:46
Luettu: 509 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.