Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Pot of gold

Juopuneiden menninkäisten ensimmäinen kausi kiekkoliigan alaisuudessa meni yllättävän hyvin. 24 ottelua, joista vain 2 tasapeliä ja loput voittoja. Kausi starttasi 7-0 voitolla Tottenhamista ja voittoputki sen kuin jatkui. Muutaman voiton jälkeen vastaan saapui Greatest, joka antoi kovan vastuksen ja peli päättyi 5-5. Noin puolessa välin runkosarjaa kohtasimme HC Roikkulämyn, josta tuli kautemme toinen tasapeli, 2-2.

Nappasimme runkosarjan voiton ja pääsimme 2.divarikarsintoihin. Kohtasimme Jalattomat Puukädet ja kolmella voitolla paikka aukeaisi 2.divarissa. Ensimmäinen matsi päättyi 6-3 meidän voitoksi, toinen 4-2 meille myös ja kolmas voitto tuli lukemin 8-7.

Teimme runkosarjassa eniten maaleja (147) sekä peipi nappasi itselleen piste- ja syöttöpörssin voiton. Hänet valittiin 3.divarin parhaaksi hyökkääjäksi ja Keys parhaaksi puolustajaksi.

Kauden ohessa lätkittiin myös 5starsia, jossa selvittiin jopa finaaliin asti. Vastaan saapui Evolution Uvex, joten luvassa olisi todella kova vastus.  Pelit starttasi käyntiin ja otettiin ensimmäisessä matsissa 2-1 takkiin. Toisessa pelissä menetimme kokonaan otteen ja Uvex pyöräytti 9-2 voiton meistä. Kolmannessa tiukka 3-2 häviö, mutta neljännessä saimme taisteltua 6-5 voiton. Viimeinen ottelu päättyikin 6-2 ja Uvex otti kultaa.

Pelaajamuutoksia luvassa ensi kauteen, sillä Keys lähti joukkueesta ja pölöhö idlailee. Saatiin Keysin tilalle hari ja saattaa vielä yksi pelimies tulla joukkoon.  

Kesä menee Juopuneilla Menninkäisillä luultavammin huuruisissa pubeissa Jamesonia siemailessa ja kultarahojaan etsiessä.

Try as they will, and try as they might, who steals me gold won't live through the night.

Hyvät kesät koko kiekkokansalle!

- Guerin

Kirjoittanut: Drunken Leprechauns
Julkaistu 09.06.2012 11:44
Luettu: 598 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.