Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Ikuinen 1.divari

Nemesis aloittaa ensi kaudella 11. peräkkäisen kauden kiekkoliigan 1.divarissa. Suurempia tavoitteita ei ole, mutta joukkue toivoo selviytyvänsä kahdeksan sakkiin. *Puhelu* "Nemesiksen toimitusvastaava"   "Juu tässä tiedotetta olin juuri pykäämässä"   "Sori kuuluu vähän huonosti, kuulin että sanoit meidän nousseen liigaan kauden päätteeksi"   ":DDDDDDDDDD"

Tämä Nemesiksen toimistossa nauhoitettu puhelu kertoo kaiken olennaisen. Vastoin kaikkia odotuksia, suorastaan itse Poro24:ää uhmaten, Nemesis on noussut kiekon ylimmälle sarjaportaalle.

Toimitusvastaavan aloittama tiedote olisi voinut päteä melkein mihin tahansa kymmeneen viime kauteen. Kausi 1.divarissa edessä ja ilman mitään suurempia odotuksia. Joukkueen perinteitä noudattaen myös kulunut kausi alkoi nihkeissä merkeissä. Ensimmäisestä kuudesta pelistä irtosi vain yksi voitto. Pelin taso ja joukkueen aktiivisuus vaihteli todella paljon koko  kauden aikana. Ennen vahvuutena pidetty puolustuspeli oli kohtuullisen heikkoa, tosin tasapainoksi hyökkäyspeli oli epäNemesismäisesti jopa varsin hyvää.

Ennen runkosarjan viimeistä pelipäivää joukkue olikin valahtanut sarjataulukossa 11. eli alaspäin karsijan paikalle. Rouva Fortuna teki kuitenkin ensimmäisen esiintymisen ja kahden voiton lisäksi muiden otteluiden tulokset olivat suotuisia ja kielen mitalla venyttiin sijalle kahdeksan.

Raskas ja vaikea kausi oli takana, eikä liigakarsintoihin ollut mitään tavoitteita. Vastaan luisteli runkosarjassa ison kasan maaleja mättänyt ja muutenkin mallikkaasti pelannut Narrilauma. Jostain naftaliinista kaivettiin kuitenkin jälleen jo suorastaan legendaariseksi noussut Nemesiksen karsintavire. Tämä vire on aikojen saatossa pelastanut joukkueen
monia kertoja varman tappion partaalta ennakkoon ylivertaista joukkuetta vastaan. Näin myös tällä kertaa. Maalin erolla  ratkenneiden neljän ottelun jälkeen Nemesis oli päässyt liigakarsintojen toiselle kierrokselle. Maagista.

Oli Rouva Fortunan aika tehdä kauden toinen visiitti. Otteluparien ensimmäisenä valitsijana oli lähes hajoamisen partaalla oleva FC Kilpailijat, jolta oli kauden aikana mitätöity kaikki toisen kierroksen ottelut. Koska olimme ennakkoon heikoin vastustaja, osui Kilpureiden valinta odotetusti meihin. Reilun viikon verran vastustajaa odotettiin pelaamaan ja mielessä kävi, että tulisikohan peräti luovutusvoitto. Näin ei onneksi käynyt, vaan Kilpailijat taikoivat pelaajat maanantaiksi paikalle ja ottelusarja saatiin pelattua.

Joukkueen johtoportaan kakkosmiehen ollessa retkellä nörttien/hippien kanssa, käytiin tämä titaanien taistelu. Homma oli ohi kolmessa ottelussa, eikä joukkueiden paremmuudesta ollut epäselvyyttä. Nemesis on liigassa.

Nousu on suuri palkinto joukkueen pitkäaikaisille jäsenille, erityisesti Caljalle, joka on onnistunut luotsaamaan joukkuetta kaudesta toiseen. Tämä suuri logojen tekijä on viime kausina keskittynyt yhä enemmän nickinsä edellyttämään toimintaa, mutta on kuitenkin ollut ehdoton yksinvaltias, joka ei raippaa säästele.

Kiitokset kaikille joukkueessa aikojen saatossa pelanneille ja näin ollen oman panoksensa antaneille. Samoin kiitokset kaikille vastustajille 1.divarissa ja varoituksen sana ensi kauden liigajoukkueille. Nemesis tulee peluuttamaan Lehtosta ainakin yhdessä ottelussa.

Beware!

Kirjoittanut: Nemesis
Julkaistu 27.05.2012 19:07
Luettu: 594 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.