Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Jean Todtin mietteitä

Muilla joukkueilla kaudesta rupeaa olemaan pikkuhiljaa takana neljäsosa, kun taas meillä takana on vähän reilu puolet. Joukkueen superaktiivisuus on näkynyt divaripeleissä positiivisena, mutta harkkapelien ralliformula-yhdistelmä on tuottanut lähinnä mustelmia Exdreamin söpöille pikkupojan kasvoille.

Divarikausi on aloitettu positiivisesti odotuksiin nähden. Takana 18 peliä, joista 14 voittoa, 1 pistejako ja 4 tappiota. Alku kaudesta joukkueessa nähtiin ikävä tapaus, kun tallipäälikkö pöynäke päätti jättää joukkueen hurjaan pulaan jättämällä uppoavan paattinsa aivan kuten Fransesco Schettino tuonemilla vesillä. Pöynäkeä syytetään joukkueen sisällä useasta mielenpahoittamisesta ja ilkivallan teosta. Narrilauman tallipääliköksi noussut Jaan-Klaas Huntelaar päätti puhdistaa ilmaa poistamalla kymmenkunta tallin varakuljettajista, jotka poistunut tallipäälikkö ovimieskapteeni pöynäke oli yksimielisesti värvännyt. Tilalle kesken kauden kiinnitettiin Awu ja Emelin, sekä rahotussyistä peliasu-palvelun omaava Ruby.

Liigapaikan tavoittelu käynnistyi totisesti eilen aamulla, kun huoltomies kävi kaivertamassa Farfanin postiluukkuun myös Ruwin nimen ja lempeä hehkuva tutkapari saa vihdoin ensimäisen yhteisen kotinsa Helsingin sydämestä.

Haluan vielä kiittää hienoista esityksissä kentillä ja sen ulkopuolella tallipäälikkö Klaas-Jaan Huntelaaria, joka rauhallisena ja lepposana miekkosena tälläkin hetkellä raaputtelee kynsiään hermostuneena allekirjoittaneet nuuskavarastot huulessa kysellen, että "kauan menee vielä?"

Kiitokset vielä peleistä kauden aikana/kauden alla potkituille/lähteneille pelaajille: Pöynäke, Yarkko, Sää, Niemelä, Maple, Mason, Syntex, Demoni, risen :D. Valta on vaihtunut.

Joukkue toivottaa kaikille paitsi Getafelle tasapuolisesti onnea loppukauden peleihin.

Kirjoittanut: Narrilauma
Julkaistu 26.03.2012 04:44
Luettu: 475 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.