Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

jom

yhyy, en millään jaksaisi kirjoittaa :(

noh...

Dodih, kausi on lyöty aika superaktiivisesti käyntiin ja pelitilastoja katsellessa voi todeta otteluiden menneen erinomaisesti. Ottelusaldon (11-0-1, 8 päästettyä maalia) erinomaisuutta nostaa vielä se, että 2. divarissa joukkueet ovat perustasoltaan kovia ja mitään ilmaisia pisteitä ei ole tarjolla. Aina joutuu työnsä tekemään kentällä kunnolla.
Pyritään pitämään samanlainen draivi koko loppukauden ja ainakin koitetaan nousta ensimmäistä kertaa koko Sinappikoneen historian aikana 1. divariin.

Välikauden aikana pelaajistossa tapahtui seuraavanlaisia muutoksia: kalkku ja Timothy siirtyi epäaktiiviseen Sinappiporukkaan soutelemaan jollekkin rauhalliselle Pohjois-Amerikan järvelle yhdessä inkkari-unjin, choun, Juluman ja Pasi KURRIn kanssa.
Saapuvien junasta löytyi jo vuosia Sinappikoneen kanssa tekemisissä olleet pölöhö ja sanfor.

Tsemppiä vain jokaiselle vastustajajengille loppukauteen. Erityisterveisinä lähtee allekirjoittaneelta hellä 30 sekunnin halaus seuraaville pelaajille liigan puolelle: Shefki, Fice, Jebsu, pahvi-Darp, kekki, pullukka, Endure ja Neeppa. Lisäksi Ficelle extrana kortti jossa mainitaan kypärätempun lähestyvän, parempi siis tarkastaa se köyden solmu..


- "Aaro"

Kirjoittanut: Sinappikone
Julkaistu 10.03.2012 14:42
Luettu: 485 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.