Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Savuavat puut

Ensimmäinen lehtari piti kirjoittaa pienen yleisönpyynnöstä, laatuvaatimuksesta en vastaa. Täten ajattelin kirjoittaa kuinka Smokin Trees & Strokin 3s pääsi 3.divariin, tavotteista ja tietenkin pelaajaesittelyn kaupan päälle!
3.divarinkarsintoihin pääsy oli koulu arvosanalla kiitettävä, koska moni risti meidät Hokisarja jengiksi pelillisen tason vuoksi. Mutta kaikkien yllätykseksi minut mukaan lukien, pelattiin todella hyvät karsinnat. Mutta joo, tästä on hyvä lähteä kauteen. Joten Onnea kaikille joukkueille peleihin!

Pelaajaesittely:

SamiSalo6: Kiekko.tkn paras maskimies molemmissa päädyissä. Salon vahvuuksin kuuluu edellä mainittu maskipeli, kova laukaus ja taklauspeli. Salo ei ole taitava, mutta todella kysytty muihin seuroihin, 50pm kaudessa.

teppo223: Joukkueen kuopus, joukkuepelaaja ja listaa pystyisi jatkamaan mutta tuossa tärkeimmät. Hyvänä päivänä pitää joukkuetta pystyssä, huonona päivänä teppo ottaa tappiot niskoilleen. Todella nuori kaveri, mutta joukkueen asiallisin kertoo paljon joukkueestamme.

japi13: Joukkueen ensimmäisiä jäseniä, osaava pelaaja mutta epäaktiivinen peluri. Elämän löytänyt.

axu: Joukkueen perustaja, joukkuehengen laskija.

iltapulu: Joukkuepelaaja, toinen perustajista, todellinen maalintekijä.(parempikun Teemu Selänne) jos aktiivisuutta löytyy luultavasti kaveri heiluttaa monesti vastustajan verkkoja.

Kutri: Pelimäärä kertoo joko ankeista kotioloista tai sitoutumisesta.

Johtaja: Joukkueen herrasmies isolla H:lla ja seuran kautta aikojen nöyrin pelaaja. Osuu pomppupalloihin vaikka unissaan. Tulevan kauden odotukset ovat huipussaan kaikilla muilla paitsi miehellä itsellään.

Awok: Paluun joukkueeseen muutaman vuoden etelänmatkan jälkeen tekevä mailaanlyöväpuolustaja, joka ei saa kentällä liikkumisesta edes hikeä päälle. Edelleen parhaimmillaan komeita maaleja tehdessään tai syöttöjä metsästäessään.


Loo: Tulokas, joka pelaa kovaa mutta epäpuhtaasti. Suurin apu joukkueelle on vara-saunailtapaikan järjestäminen naapurinmummojen vihan uhallakin. Liikkuu kentällä kuin Ossi Väänänen mutta kiekko pysyy valitettavasti lavassa kuin Janne Niinimaalla. Onnistuneiden suoristusten jälkeen kunnioittaa niin omia kuin vastustajia höröttämällä iloisesti.

Smoking kiittä ja kuittaa.

Kirjoittanut: Smokin Trees & Strokin 3s
Julkaistu 05.03.2012 14:40
Luettu: 540 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.