Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Drunken Leprechaunsin mietteitä!

Joo eli ollaan siis 3.divarissa pelaava Drunken Leprechauns, joillekkin tuttu kenties, joillekkin tuntematon. Ajattelimme väsätä pienen lehdistötiedotteen, että nyt saisi sitten hekin jotka ei meistä tiedä niin hieman kuvaa joukkueestamme.

Kasattiin siis kavereiden kesken joukkue, jossa voitaisiin pelailla rennolla, hyvällä mielellä ja totta kai hyvällä tuloksellakin. Joukkueessa onkin tällä hetkellä kuusi (6) pelaajaa nyt kun pölöhö valitettavasti ei voinut jatkaa tällä kaudella meidän kokoonpanossa, toivottavasti tulee sitten takaisin! Joukkueessa on alusta asti ollut oikeastaan samat pelaajat, paitsi Jack nyt viimeisimpänä lisäyksenä, kun Keys siirtyi alemman puolustajan paikalle.

Leprechauns aloitti liigataipaleensa Suomiliigan puolella kaudella 4/11, joka sujuikin oikein mukavasti ja hyvin. Alku oli hankalaa, mutta loppua kohden peli paranikin sitten, josta tulikin kultamitali. Kausi sujui tilastojenkin mukaan oikein hyvin: 20 ottelua, 16 voittoa ja 4 tappiota. Maaliero oli 130-28, eli +102!

Selvää oli, että 3.divarin 1/12 karsintoihin haetaan ja karsintapaikka saatiinkin. Viisi (5) ottelua, joista neljä (4) voittoa ja lohkovoitto. Joukkue onkin jo nyt kun kausi alkoi, niin pelannut 8 ottelua, joista kaikki voittoja. Maaliero onkin oikein mieluisa meille: 57-11 eli +46 jo tässä vaiheessa. Nousua 2.divariin tulimme hakemaan ja toivotaan että saadaan pidettyä sama vire yllä!

Pelaajista voisin kertoa hieman vielä tähän lopuksi.

peipi: Tuo joukkueemme ehdottomasti tärkein pelaaja, joka on hyvinkin tuttu näky Kiekkoliigassa ollut. 403 ottelua, joissa tehot 446+540=986 kertoo jo pelaajan kokemuksesta. Suomiliigassa dominoi loistavasti pölöhön kanssa ja tehoja kertyi 20 ottelussa huikeat 63+56=119! Vauhti ei ole 3.divarissa hyytynyt, kun 8 ottelussa tehnyt jo tehot 21+30=51.

Rubi: Joukkueemme toinen hyökkääjä, joka Suomiliigassa ei hirvittävästi pelannut. 7 ottelussa keräsi kuitenkin tehot 12+20=32 ja pelasi oikein hyvin peipin kanssa. Pelannut erittäin paljon peipin kanssa & tulee ottamaan hyvinkin vastuuta tällä kaudella. 8 ottelussa tehot 26+23=49 3.divarissa tällä kaudella iskenyt ja toivotaan että tahti ei muutu.

Jack: Joukkueemme toinen ylempi puolustaja Guerinin kanssa, tuli joukkueeseemme kun Keys siirtyi alemman puolustajan paikalle. Ottanut hyvin paikkansa joukkueessa ja tuokin hyökkäykseen tukea. Pelannut hyvinkin monessa joukkueessa joukkueemme hyökkääjien kanssa, joten tuttu kolmikko pyörii jäällä ja se tuottaa hyvin tulosta.

Guerin: Ylemmän puolustajan tontilla pyörinyt Guerin ei pelannut paljoa Suomiliigassa oltuaan Irlannissa 5 viikkoa. Playoffeissa kuitenkin näytti osaamistaan ja tällä kaudella jatkanut siitä mihin jäi. Viidessä (5) ottelussa tehot 5+16=21 kertoo hyvinkin pelaajan osallistumisesta hyökkäykseen.

Faarao: Tuo Guerinin kämppis ja joukkueen toinen alempi puolustaja. Kokematon Faarao pelasi Suomiliigassa hyvinkin aktiivisesti ja oli yksi syy mestaruuteen. Rauhallinen Faarao pelasi 17 ottelua tehoin 1+14=15 ja playoffeissa vain 2 peliä. Hyvin kehittynyt Faarao pelannut viisi (5) ottelua tällä kaudella tehoin 1+7=8.
Keys: Joukkueemme toinen alempipuolustaja ja vastuuhenkilö, joka tahkoi suomiliigassa 28 ottelun aikana vakuuttavat 15+45=60 ja osoitti myös että alemmanpuolustajan tonttikin hoituu paremmin kuin hyvin. Keys on myöskin tunnettu kiekkoliigan puolellakin varmasti, sillä onhan tämä osaava puolustaja ahkeroinut kiekkoliigan alaisuudessakin 52 pelin aikana mukavat 13+45=58 tehopistettä. Keys on avannut tämänkin kauden hyvin syöttämällä 3 pelin aikana 0+7=7 tehot, joten toivotaan että kaveri jatkaa samaan malliin.

Kiitoksia Kiekkoliigalle valinnasta ja toivotamme jokaiselle joukkueelle onnea!

Kirjoittanut: Drunken Leprechauns
Julkaistu 03.03.2012 16:48
Luettu: 523 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.