Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Jokerit ja kausi 2/12

No mitähän tähän ny sanois. Viime kausi jäätiin juuri ja juuri poffirajan ulkopuolelle +/- ollessa heikompi kuin Fc Kilpailijoilla. No näin suurin osa odottikin joten alkoi pelaajien etsintä niin kuin joka offseason meille on käynyt. Compin, Naturen ja ngizen lähtivät kesken viime kauden armeijaan, jonka takia perusrosteri hajosi aika lailla.

Pelaajien hankinta kesti kauan, mutta ensimmäiseksi lopulta löydettiin riveihimme Pasiphae, joka hoitaa meillä suurimmaks osaks yp:n paikkaa. Myöhemmin löydettiin kolmikko ssamu, tögö ja Bebop, jotka olivat täydellisiä meille ja pelit alkoivat päivä päivältä sujumaan paremmin. Olimme tässä vaiheessa jo varmoja, että Jokerit ovat poffeissa. Valitettavasti "koti-ikävä" tuli ssamulle edeltävänä päivänä, kun runkosarja olisi alkanut ja jätti todella ikävästi Jokerit pulaan. No tögö ei tietenkään halunnut jäädä yksin vaan meni perässä. Syy oli selvä, meillä ei ollut toista hyökkääjää. Bebop onneksi jäi meille vielä ja hoitaa varmasti aktiivisesti ap:n hommia tällä kaudella.

Nyt meillä on siis hyökkääjän ja yp:n paikka vapaana. Kysyä voitte jengiin ainakin tällä hetkellä joninholta, sillä itse olen muuttoa tekemässä ja ensi viikol ehkä vasta tositoimis taas. Kiitos!

-Daasaman

Kirjoittanut: Helsingin Jokerit
Julkaistu 28.02.2012 10:22
Luettu: 511 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.