Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Elite Razoreitten fiilistelyt

Elite Razorin kausi on saatu vihdoin pakettiin ja tuloksena on nousu 1. Divariin. Hieno juttu, vaikka tiukoille meni sarjanousu tälläkin kertaa! Allekirjoittanut tekee ensi kaudeksi paluun Razzilauman pelaavaan kokoonpanoon sitten kauden 2/2007, jonka takia odotus ja into ovat huipussaan henkilökohtaisella tasolla.

Paljon on tapahtunut poissa ollessa; pelaajia on tullut ja mennyt, sarjapaikka on kertaalleen annettu pois ja myöhemmin noustu takaisin kiekkoliigaan. Kaiken tämän jälkeen joukkueessa on silti sitä vanhaa historian tuulten havinaa. Vanhat jyrät Wakke, tonii ja Alem ovat vieläkin kuvioissa, vaikkakin vaihtelevalla aktiivisuudella ja Wakken aikoinaan Tikhonovilaisella tarkkuudella laatima pelitapa näkyy vieläkin joukkueen pelaamisessa. Tämän vanhan koulukunnan kokonaisuuden kruunaa palkintokaapin edelleen ammottava tyhjyys, ellei sitten lasketa sitä yhtä Hoki-Liigan hopeapystiä.

Tulevalle kaudelle pelaajaneuvottelut ovat vielä hieman auki hyökkäyskaluston osalta ja kiinnostuneet hyökkääjät voivat ottaa yhteyttä joukkueen GM-Alemiin, muilta osin paketti on kasassa oikein mukavasti. Aktiiviset pelaajasopimukset on allekirjoitettu seuraavien pelaajien kanssa: Minä, Juus0, tonii, Alem, Typho ja Plaz. Näiden lisäksi joukkueen höntsäyskokoonpanoon jäävät Wakke, Tuukkah, Eazy-J ja Jawner, tosin mikäli kiinnostusta vain ilmenee, niin näillekin kavereille on teroitetut luistimet odottamassa. Razzilauman hyökkäyspelistä kahden viime kauden ajan vastannut veljespari Shabe ja crept ovat päättäneet lähteä etsimään uusia haasteita. Kiitoksena peleistä tahtoisimme suositella näitä hurlumhei-hyökkäyspelin hioneita tehopelaajia kiinnostuneille kiekkoliigan alaisille tiimeille.

Ja vielä muutama sana tulevan kauden pelaajista:

Juus0 – Superpakki, jolta ei kädet loput kesken. Vahva jokaisella osa-alueella ja tulee asettamaan minulle benchmarking-riman hyvin korkealle.

tonii – Vanhan koulukunnan sika. Muodostaa joukkueen pelaamisen selkärangan ja ilman tätä panosta tuskin koko tiimiä edes olisi.

Alem – Joukkueen GM, joka puskee tiimiin henkeä ja varmistaa että hommat toimii. Hallitsee oman tonttinsa hyökkäävänä puolustajana todella hyvin ja pystyy rakentamaan peliä upeilla syötöillään. Maalinteko voisi toisinaan olla terävämpää.

Typho – Uusi tulokas hyökkäävien puolustajien tontille. Hieman kankean alun jälkeen on sisäistänyt roolinsa erittäin hyvin. Hyvät passit ja uppoaakin välillä.

Plaz – Vahva hyökkäyspään höylä, joka takoo maaleja erittäin kiitettävällä tehokkuudella. Omistaa ainoana joukkueesta mitallitilin.


Hauskaa mutta turhaa nippelitietoa:

Yhteenlaskettu kokemus kiekkoliigasta: 894 gp
-josta Elite Razorissa: 402 gp
Debyytti kiekkoliigassa kaudella 3/2005, kiekkoliigan tämän hetken toiseksi vanhin joukkue.


Terkkuja,
Mazzio

Kirjoittanut: Elite Razor
Julkaistu 09.02.2012 09:33
Luettu: 390 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.