Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Puolivälin krouvissa

Piskilauma on nyt pelannut snadisti yli puolet kauden ottelumäärästä, toki karsinnat ja muut on vielä edessä, mutta ne ei nyt kiinnosta edes Incaa.

Kausi alkoi varsin lupaavasti 15 peräkkäisen tappion siivittämänä, kunnes koitos numero 16 toi sen odotetun avausvoiton. Voitto tuli vielä liigan kovimmasta jengistä, legendaarisesta Narrilaumasta joka lähti hakemaan vauhtia divarista liigataipaleen jälkeen. Eli suunta on vahvasti kohti kattoa taas.

Tämä nyt on valitettavasti välikaudeksi mennyt pyristely, aktiivisuutta ei ole yhtään eikä oikein pelaajillakaan motivaatiota. Toisaalta, vaikka tulokset ovat heikkoja olleet, pelin taso on ollut parempi kuin viime kaudella. Saunaportaassa kutsutaan tätä Lahti-syndroomaksi ja "pelataan nyt läpällä pelit pois" menoksi. Divarin taso on tällä kaudella yksinkertaisesti ollut meille liian typerä, ei ole enää heittopussipiraatteja ja muita joukkueita jotka sysättiin kakkosdivariin vauhtia hakemaan.

Harkkapelejä pelataan kk-tasolla yleensä 0-3 kpl. joten siinäkään vika ei voi olla, ehkä me ollaan vaan liian kehäkettuja tälläisiin pilipaliympyröihin, täytyy katsoa milloin jaksaa taas kiinnostaa pelaaminen.

Ensi kaudeksi pakka pienenee ja yritetään pysyä ykkös tai kakkosdivarin vauhdissa voittamalla kaikki pelit, ei nykyrunko naisreissuiltaan jaksa ottaa tikkulätkää sen vaatimalla panostuksella.

Jos totta puhutaan niin divarissa on ihan hyviä jengejä, joten ei ole mahdollista kulkea voitosta voittoon "evvk" fiiliksellä.
Jengissä skulaa kuitenkin kiekon all time-paras pelaaja Tony, ei ikinä kärkkyvä velipoika Fili, Turhamuro ja Goljat-kaksikko back in the days HIFKistä sekä joitain muita nevareita. Kultainen kuuppa päässä viilettää mitro?? jolla on joukkuepelaajan tehot 50+2 tähän asti kautta. Pelinumeroksi ollaan kaavailtu kaverille #41.

Toivotaan karsinnoissa vihuiksi esim. Piratesia, joka on kakkosdivarin jengeistä ainoa josta kukaan on ikinä mitään kuullut edes. Lähinnä sen takia, että kyseisille hemmoille ei varmasti koskaan olla edes hävitty. Tuskin kovin muukaan joukkue.

Joukkueen johtoporrasta eniten kismittää Emelinin poissaolo jengistä, tosin kukaan ei edes huomannut tyypin tulevan saati lähtevän joukkueesta. Melko varmasti kukaan meistä ei edes ilman tuntikausien googlettua tietäisi kuka tämä tuntematon pienuus on, ilmeisesti 5. divarin sankari jossain toisessa sarjassa.

Sedät jaksaa heilua ja kaataa tyttöjä, ja siinä sivussa pudottaa kaikenmaailman teinityypit eri sarjatasolle. Siksi olemme huvittuneita kyseisten kaiffareiden ensifinneistä ja "pidetään kädestä kiinni vaikka oma veli olisi kyseessä" treffeistä. Jostain sen uran on lähdettävä käyntiin.

Liigaan noustaan takaisin sitten kuin meitä huvittaa nousta, just nyt on muutakin tekemistä. Drurylle emme ole lainkaan möks enää, jos ollaan joskus edes oltu, hauska tyyppi ja vaihtoi uppoavan laivan meressä makaavaan merirosvolaivaan.

Tämä on ihan kiva peli, jos vaan joskus jaksaisi panostaa vanhaan malliin. Vaihtelun vuoksi ensi kausi tulee olemaan jälleen menestykäs, tahrat Lahdesta eivät katoa yhden kauden aikana, joten ei siihen olisi mikään auttanut muutenkaan.

Loput pelit pelataan loppuun kuten tähänkin asti, eli melko humalassa ja leppoisin mielin.

Tämän hetken kiekkoliigan pitkäaikaisin ja legendaarisin joukkue saa tehdä mitä haluaa, rehkikää te newbiet.  Seuraava kausi tulee olemaan n. viideskymmenes putkeen tässä hienossa sarjassa, nautitaan siitä paremmalla aktiivisuudella. Saunaosasto kiittää.

Ps. Pelaaja-arviot päätettiin jättää antamatta, koska ei kukaan HIFKin isokengistä tunne puoliakaan omista pelaajista. Että sillä antaumuksella!

Hieno sarja kuitenkin, vielä silloin 2007-2008 pintaan. Ensi kaudella kutosdivarissa pelannevat joukkueet joita ei ole vielä edes perustettu. Keep up the good work.

Kirjoittanut: HIFK
Julkaistu 21.12.2011 22:57
Luettu: 418 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.