Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Siniviivan avautuminen

Tavotteena kauden alussa ei enempää eikä vähempää kuin liigakarsinta paikka, se saavutettiinkin vaikka peliesitykset välillä oli mitä oli.PUM PUM ensimmäisellä kierroksellava vastaan asettu MK joka oli pelannu hyvän kauden, ja niin siinä sitte kävi... Miesten Kesken laitto kuokkaa ’’lähettii ku pullanmurut rinnuksilta’’ pettymys ei niin suuri ollu, paitsi Bustella joka itki kaks viikkoa putkee ja jätti koulun kesken. -Divarikarsinnoista liigakarsintoihin ihan hyvä petraus, mutta jos sitä sit ens vuona sit uudellee, ja  liigassa ei ois pärjätty joten hyvä vaa että pelataa edellee tuttua ja turvallista divaria yppe toteaa.

Bebop: ‘’silkki’’ kertoo kaiken, kädet käy kuin poikamiehellä ja avaukset istuu lapaan kuin se kuuluisa  Atte potalle. Valitettavasti mies jättäytyi tästä ihanasta internet -maailmasta jo hyvissä ajoin ja alkoi keskittyä maanpuolustukseen. ’’vanha lähtee, paska jää, paskasta nousee silkin pää’’

Svehla:  Takatukka hulmuten kaudesta toiseen vahvoja otteita, myös tämäkin sankari siirtyy puolustamaan maata ja takatukka jää historiaan. rip. Huhujen mukaan kova naistenmies ja nuuskaa kuluu päivässä enemmän kuin nurmisella vuodessa. Kova ulkokuori, herkkä sisältä

Buste:  Divarin tarkin? ja paskat.. Mies luki kausiennakon ja virtuaaliDIKKI nous uusiin sfääreihin. Keskinkertane esitys mieheltä jolta oli lupa odottaa vähän enempi. Loppukaudesta ’’divarin tarkin’’ rupes löytää itteeä ja tulos oli sen mukasta. Toiveena ois ettei MITÄÄN mainintaa seuraavas kausiennakos Bustesta.  

Rnd: söpö, nätti, maalintekijä millä sanoin tätä jumalaa haluu kuvailla. Loistavia peliesityksiä koko kauden ja maaleja paukutti tähtitieteellisen summan. Välillä meinaa mennä miehel tunteisii puolustajien kommentit maalinteosta mutta onneks tältä lahden seuraavalta Litmaselta löytyy huumorintajua.

Zibbi: Joukkueen kasvot, erittäin asiallinen ja aktiivinen jannu joka herättää tunteita vastustaja leirissä. Jarkko Ruutu maista peliä. Röyhkeitä nousuja maalille, pientä tikitalkkia jokasee katkoo mikä heiluttaa vastustajan focusta. Tää mies ei pelkää mitää, ei väistä kaukalossa edes jääkonetta.

yppe: Parhaat vuodet takanpäin, tosin KOVIN voittoprosentti joukkueessa divaripeleis maininnan arvonen asia. Huonoa huumoria viljelee, ei keskity pelaamisee ja muutenki flegmaattisia otteita kaudesta toiseen…

juz:  joukkueen sielu. Tässä loistava esimerkki miten naiset ja viina voi sekoittaa nuoren miehen päätä, ennen niin aktiivinen pelaaja on historiaa.. Soppa maittaa ja pillua tulee, hiljasta meillä muilla. Onneks yhellä käy flaksi.

NII JA ENS KAUDELLE JOKU KIVA JA HYVÄ HYÖKKÄÄJÄ TUU JUTTELEE #SHT

herää

Kirjoittanut: Siniviiva HT
Julkaistu 04.11.2011 15:59
Luettu: 951 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.