Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

brutaalien brutaalit kuulumiset

Sukeltajat Matu ja kekki tarkastelivat tilannetta kauden 2/11 jälkeen. Lasit olivat täynnä vettä ja happi lähes lopussa. Viime kaudella sijoituttiin sijalle kymmenen ja kokonaisuudessaan kaikki asiat olivat poissa raiteiltaan. Ei osattu hyökätä, ei osattu puolustaa joukkueena ja teamspeak sisälsi lähinnä jatkuvaa myllytystä. Mielipiteet olivat hyvin eriäviä monista asioista, mm. peluutuksesta/joukkueen pelaajista. Tiedettiin että enää sellaista kautta ei ollut varaa pelata. Mikä muuttui seuraavalle kaudelle?

Kesälomalla aktiivisuus oli huipussaan ja pelejä pelattiin hurjalla tahdilla. Kaudella 2/11 hankittu ja jo hieman taitojaan väläytellyt number1 alkoi päästä sisään joukkueeseen, shorty häipyi armeijaan heinäkuussa ja insomnia lopetti motivaation puutteen vuoksi. Myös vanhalla pelurillamme, fanaattisella Mr. jokerilla poro12:lla oli jälleen netti toimintakunnossa, joten hänet otettiin nopeasti takaisin joukkueeseen. Pelit sujuivat loistavasti ja tutkakaksikko number1-poro12 väläyttelivät sellaista maalintekotehokkuutta, jota oltiin monta kautta etsitty ja himoittu. Ennen kautta kokoonpanoa vielä supistettiin yhdellä pelaajalla ja kauden alkua odotettiin innolla. Pakka näytti kerrankin tiiviiltä, yhtenäiseltä ja kokonaisuudessaan valmiilta.

Tiedettiin hyvän alun merkitys ja se myös onnistuttiin saavuttamaan, 8 voittoa ja 1 tasapeli. Alkukauden taso oli parasta peliä todella pitkään aikaan. Jälkikäteen ajateltuna oli hyvä asia, että kymmenennessä pelissä Miesten Kesken palautti meidät maanpinnalle murskalukemin 0-5. Loppukausi sujui paremmin kuin ikinä oltais osattu odottaa eikä tappioita tullu tilille ollenkaan. Pelirohkeus, nöyryys ja itseluottamus olivat läpi kauden ihailtavalla tasolla. Ei taidettu edes spekuloida runkosarjan voitolla, ennen kuin se oli täysin varma. Joukkuehenki ja aktiivisuus olivat myös todella hyvää. Aikaisempien kausien myllyt ja kehityskeskustelut olivat historiaa, ja pelivirettä pystyttiin pitämään yllä koko kauden ajan.

Kausi oli tilastollisesti todella antoisa, 19 voittoa, 4 tasapeliä ja yksi tappio, liigakarsinnatkin selvitettiin tappioitta. Tehtiin divarissa eniten maaleja, päästettiin vähiten ja saavutettiin paras maaliero. Ero kauteen 2/11 oli 30 maalin luokkaa molempiin suuntiin. Parannusta tuli myös imagokyselyn muodossa.
Pelaajia on mahdoton alkaa erikseen arvostelemaan, joten eipä tehdäkään mitään jokaisesta pelaajasta erikseen kertovaa kuuden sivun romaania. Hyökkääjistä number1 ja poro12 tekivät pisteitä ja maaleja tasaisen tappavaan tahtiin ja viimeistelyvarmuus niin divari- kuin liigakarsintapeleissä oli huippuluokkaa. Shorty ehti armeijasta pelaamaan viisi runkosarjaottelua, joissa armeijan verottama tauko ei pelivireessä näkynyt. Myös insomnia ja Amismonni esiintyivät kumpainenkin kerran kentällä runkosarjan aikana vahvasti pelaten.
Puolustajista sen verran, että kentällä esiintyivät kekki, Sirius, zanza ja allekirjoittanut Matu. Puolustus toimi kokonaisuudessaan hyvin, ja se palasi surkean viime kauden jälkeen omalle tasolleen.
Karsinnoissa hyvä ja positiivinen tahti jatkui, meidät voi bongata ensi kaudella liigan puolelta . Seuraavalla kaudella lähdetään nöyrin mielin tavoittelemaan playoff-paikkaa ja haistelemaan uusia tuulia. Ensi kaudelle on kuitenkin tiedossa yksi, tai kaksikin pientä muutosta, mutta niiden aika lienee vasta vuodenvaihteen jälkeen. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa ja asettaa katseet tulevaan. Kiitämme kaudesta vastustajia ja kaikkia jotka ovat olleet kiekkoliigan toiminnassa mukana.

- BK:n väki

Kirjoittanut: Brutal Killers
Julkaistu 31.10.2011 00:01
Luettu: 423 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.