Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

finaalihuumaa ja muuta

Kuka olisi odottanut Hollowin olevan toinen finaalijoukkue? Kuka olettaa meidän voittavan finaalin? Vastaus: ei kukaan. Hollow on yllättänyt tähän saakka ja sunnuntaina mahdollisesti yllättää uudestaan, nähtäväksi jää. Koska tämä kausi saattaa jäädä viimeiseksi tällä kyseisellä legendaarisen pienellä kokoonpanolla, halu voittaa kirkkainta on varmasti suurempi kuin vastustajalla. Näin ainakin itse uskon.

Finaaliennakossa Hossa kertoi, etteivät aio hävitä divarijoukkueelle, mikä kielii pienoisesta ylimielisyydestä vastustajalla. Evolutionkin Uvexkin toivotti jo välierissä onnea pronssipeliin, joten pienikin ylimielisyys Hollowia kohtaan osuu helposti omaan nilkkaan (ja me saimme ylimielisyydestä miinusta imagokyselyssä?). Tämän me aiomme todistaa sunnuntaina, kun kauden 3/11 kuninkuus punnitaan jännittävässä finaalisarjassa.

Jos tähän muutaman rivin kirjottaisi vielä niistä muutamasta pelaajasta, jotka Hollowissa pelaa.

Stempula: Mieletön maalitykki, tekee vaikeistakin paikoista ja oppinut jopa puolustamaan joukkueena tiukan paikan tullen. Kehittynyt joka osa-alueella joukkueessamme, asiallisuuskin hiukan parantunut (tätä ei kovin moni usko). Lähes korvaamaton pelaaja maagisten käsien ja hyvän pelisilmän takia. Miskan ensi kausi on tuntematon, ja voi olla, ettei häntä enää nähdä Hollowin kentillä sunnuntain jälkeen.

Stp: Stempulan oikea käsi, pelaa paikat maalitykillemme. Löytää syöttöpaikat aina ja puolustaa kolmantena puolustajana tiiviissä hollow-sumpussa. Nuoresta iästä huolimatta joukkueen asiallisin pelaaja ja luotettava kaveri. Jerenkin ensi kauden pelipaita saattaa olla erivärinen, ja sunnuntaina voi olla viimeiset pelit paidassamme.

Fan: Kiekon paras alempi puolustaja tällä hetkellä. Tämä on mielipidekysymys, mutta en ole yksin tätä mieltä. Hoitaa rutiinilla 2vs1-tilanteet, avaukset tulee lapaan ja käsiä löytyy enemmän kuin ylemmältä puolustajaltamme. Nikon ensi kausi todennäköisesti jatkuu Hollowissa, mutta sopimuspaperit ovat vielä allekirjoittamatta.

Jomppa: Joukkueen entinen johtohahmo, diktaattori, on tossun alla. Kiekon peluuta korvaamaan on ostettu pupu, jota hän hoitaa yhtä innokkaasti kuin hunttasi plussaa registä ennen vanhaan. Joonatania pyydettiin katsomaan välieriä, mutta vastaus kuului: "tehää ruokaa ja katotaa bb, ehkä myöhemmi". Tämä kenties kertoo tarpeeksi.

Skill: Joukkueen neljäs pyörä, parempi puolustuksessa kuin hyökkäyksessä. Niittää mainetta ja saavutuksia muun joukkuen siivellä. Kaverilla on intti edessä tammikuussa, joten pleijarit ensi kaudella taitavat jäädä väliin. Jani kuitenkin jatkaa joukkueessa niin kauan kuin pelaa kiekkoa.

Jos ensi kaudesta vielä kertoisi sen verran, että kokoonpano tulee muuttumaan rajusti, Skill jättää päävastuuhenkilön tehtävät ja Lico alias Miksu tulee ottamaan ohjat käsiinsä. Tämä päätös herättää varmasti kysymyksiä ja spekulointia, mutta nähtäväksi jää mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Henkilökohtaisesti kirjoittaja toivoo, että kun aamut ovat nollassa, niin joukkue on vielä liigatasolla ja imagokyselyn tulokset ovat -10 paremmalla puolella.

Loppuun vielä info, että Hollow etsii ensi kaudelle muutamaa pelaajaa. Liigakokemus on pakollinen ja nimi täytyy olla tuttu. Ventrilon käyttö suotavaa, sillä se on menestyksemme salaisuus.

Kaikki siis sunnuntaina seuraamaan finaalisarjaa kello 22:00->

Kirjoittanut: Hollow
Julkaistu 26.10.2011 20:11
Luettu: 1267 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.