Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

SÄÄ TIEDOITUS

Kausi meni ihan suunnitelmien mukaan, saatiin farmijoukkue divaritasoa alemmas ja itse ns. välikauden aikana saatiin sarjapaikka varmistettua. Olisihan sen voinut jo Darraa vastaan ottaa, mutta päätettiin perinteikäs jengi päästää helpommalla ja siten suora divaripaikka kohmeloille.

Kausi alkoi suvereenisti, meno oli samaa tasoa kuin edellinen liigakausi. Lahti on jonkinlainen joukkuepelaajien hautausmaa, joten jatkossa jätetään ruumiiden kääntelyt siellä suunnalla väliin.

Brändiin sopimattomat tsekit kun saatiin heivattua, alkoi pelikin parantumaan. Mutasarjasta hankittiin aleksy jonka kaveri mitro tuli joukkueeseen jo aikaisemmin. Myös Ruusu tuli alemman pakin paikalle koheltamaan sekä paluumuuttaja Wappe teki paluun rosteriin. Melko teiniosastoa nämäkin kaikki, ja onnettomia puukäsiä keskityksineen, mutta korvasivat ensi kaudella 2. divarissa luutivat Druryt ja muut höpökkeet samettisesti.

Ensi kauden ainoa tavoite on liiganousu, nämä kesä/kevät/talvi/syyskaudet ei jaksa kokeneita jamppoja niin kiihottaa enää. Pitkäkestoisin putki kiekkoliigan alaisuudessa kuuluu myös edareille, eli 1/2007 piirrettiin ensimmäiset viillot kaukaloon. Mukana paljon samoja jamppojakin, tärkeimpänä inca ja -kessu-.

Jatkossa koitetaan jatkaa omalla linjalla, mutta jätetään hankkimatta markkinoilta laiskoja pelaajia. Muutama ilmeisesti kyllä hakusessa, hampaaton kanukki toivomuksissa. Tosin herra G.n läsnäolo takaa jo työrauhan naneja ja muita rottia vastaan. Tosin ensi kauden vastustajien scouttaus on vielä keskeneräistä, en tiedä vielä vastustajaa joka ajojahdin kohteeksi joutuu. Druryhan vei alkuperäisen kiusanhengen kohti kekkosdivaria.

-kessu-n kommentit kaudesta lähinnä "sain just muijalta turpaan" ja "oon dtms. sen bb-tyypin kanssa, tuu puhelimeen"

Eli tosi kattavaa settiä maestrolta joka sentään keksi vitoskikan.

sanfor on kohta jo 15-vuotias ja ensi kaudelle junnu saa kovat odotukset, tälläinen hiomaton timantti josta pienellä puristuksella voidaan saada aikaan jotain parempaa. Tuskin sentään.

Seuraava joukkueen tärkeä etappi on Koljatin ja Incan perinteiset esijoulut, jolloin homoillaan ja paistellaan kinkkua saunomisen merkeissä. Tällä kertaa Turhis tuskin eksyy lauteille ja ei täten saa Ramonaa raivon valtaan mölyllään, mutta koitetaan pitää bileet silti kosteina.

Rallatellaan loppuun "ihanaa, ihanaa, piskit syö piraatteja" "ihanaa ihanaa" etc. Kyllä te osaatte tän.

Sinappikoneen Kaisa on tk.hifkin oma Suski. Nousujuhlista siis soittoa voi odotella ensi kauden jälkeen.

Ps. Haukuinko jo Herran, se kuului myös 4 pointin strategiaan kun kirjoitusohjeet annettiin.

Herra pelasi joskus salaa nousukarsintoja kun sen vanhemmat otti kuppia alakerrassa, sen olisi pitänyt olla nukkumassa.

T: Risto

Kirjoittanut: HIFK
Julkaistu 26.10.2011 16:19
Luettu: 505 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.