Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Vuoristoradassa on tunnelmaa...

Vuoristoradassa matka katkeaa. Nemesiksen kausi oli vuoristorataa, jossa tosin oli vain yksi nousu ja yksi helvetin jyrkkä lasku.

Kausi alkoi suorastaan hämmästyttävän hyvin ja peli kulki kivasti ja pisteitä ropisi ennennäkemättömään tahtiin. Monet sivuilla kävijät luulivat jo maailmanlopun tulleen etuajassa (ensi vuonnahan sen piti!) kun Nemesis niminen joukkue keikkui kärkisijoilla.

Kaikki näytti hyvältä KUNNES tuli se ratkaiseva tekijä, joka romutti koko loppukauden. Kuin yhdestä taikaiskusta koko joukkue muuttui todella epäaktiiviseksi, eikä enää saatu pelattua edes harkkapelejä, divaripeleistä puhumattakaan. Tähän kun vielä lisättiin Huiman hoppaus vähän ennen siirtoajan umpeutumista, oli todellinen keitos valmis.

Noh, saatiinhan ne pelit sentään hoidettua ajallaan, mutta väkisin vääntämiseksihän se meni ja tulokset olivat sitten sen mukaisia. Loistavasti alkanut kausi kuihtui täysin kokoon ja sijoituksena lopulta kymmenes tila.

Pistetäänpäs seuraavaksi perinteistäkin perinteisempi pelaajien arviointi, ettei mene homma aivan surkutteluksi.


Yojimbo: Alkukaudesta hyökkäyspään kirkkain tähti ja oli maaleillaan se mies joka sai kauden niinkin loistavasti käyntiin. Asiallisuuden kanssa pientä tekemistä, joka tuli karusti ilmi myös imagokyselyssä. Imee lenkkaria.

Patrick: Kauden tasaisin suorittaja hyökkäyspäässä. Taso pysyi läpi kauden hyvänä ja selkeää miehistymistä oli tapahtunut joukkueen kuopuksessa.

tikru2: Löysi ominaisen paikkansa entistä puolustavammassa roolissa. Oppi myös vihdoin ettei osaa laukoa ja syöttönappulakin löytyi jo mukavan usein. Todellinen divarijyrä ja jokaisen aloittelevan kiekkoilijan esikuva.

Calja: Joukkueen founder ja ehdoton diktaattori. Kunnostautui suurimpana miinushuntterina ja näytti näin esimerkkiä alamaisilleen. Tykkää kiinalaisista.

Lehtonen: Blohtonen penkitettiin diktaattorin toimesta vähän puolivahingossa, kun Dyerin otteet olivat alkukaudesta häikäiseviä. Dyerin vankilareissun takia otti kuitenkin ykkösap:n paikan ja olikin vaikean loppukauden aikana kenties joukkueen ainoa valopilkku.

Dyer: Todellinen moderni ap joka pitää kiekkoa ja nousee hanakasti. Oli alkukaudesta Huiman kanssa alakerran roottori, jonka loppukausi meni vankilareissun takia kuitenkin pipariksi.

Huima: Teki todella ikävän tempun hopatessaan uvexeihin vähän ennen siirtorajan umpetumista ja jättäen muutenkin vaikeuksissa olleen joukkueen entistä pahempaan pulaan. Ennen lähtöä kuitenkin kenties se joukkueen paras pelaaja.

Prinny: Joukkueen vastuuhenkilöksi nostettu ap jäi kahden huippupelaajan puristukseen ja peliaika jäi vähäiseksi. Pistettiin loppukaudeksi kasvamaan korkoa KoHuun.

Gerber: Armoton aamukasa, joka vietti kaikki mahdolliset hetket viikonloppuina kiekossa ja tämän ansiosta vyölle kertyikin muuta ottelu.

Zaryot: Offseasonilla kaikkein vakuuttavimpia otteita esittänyt hyökkääjä ei käynyt kentällä kuin muutamassa ottelussa, lähinnä epäaktiivisuuden vuoksi.

kasap: Hätävärvi, joka ei lopulta pelannut kuin yhden sarjapelin diktaattorin omiessa oikeuden miinuksiin. Todellinen sveitsiläinen taskuveitsi.

Kirjoittanut: Nemesis
Julkaistu 18.10.2011 20:12
Luettu: 506 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.