Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Terve, tässä tulee Doylen yölliset avautumiset!

Tässä yöllä kello 01:05 aloin kirjoittamaan Evolution uvexin ehkä yhtä turhimmista ja tyhmimmistä lehdistötiedotteista. Sapea ei näy mircissä tai kiekossa online valmiina korjaamaan minun huonoa äidinkieltäni, joten tiedän jo etukäteen, että tämä tulee näyttämään aivan hirveältä.
Uvexien kausihan on mennyt tähän saakka erittäin hyvi, 3tappiota, hemmetisti tasapelejä ja voittojakin ihan mukavasti. Taistelemme vieläkin runkosarjavoitosta, mutta se vaatisi Nealilta yhtä tappiota ja meiltä todella suuria huntteja, mutta eiköhän se runkosarjan toinenkin sija meille maistu oikein hyvin. Siis jos vielä otamme voittoja tarpeeksi lopuista viidestä pelistä.

Mutta asiaan, eli tulevaan kauteen. Uvexissa tullaan näkemään jonkinlaisia uudistuksia, ehkä suurimpana ja parhaana niistä Doylen(eli minun) vetäytyminen epäaktiivisemmalle puolelle, eli hoitelen mircissä hengausta, kokoonpanojen ilmoittelua ja kyselyihin vastailua. En ole siis aaseilemassa ensi kaudella ja pilaamassa uvexien imagoa! Hienoa, eikö olekin? Ja mitä tuohon Sapeen  tulee, niin häntäkään ei varmasti näy ensi kaudella, nimittäin hän keskittyy vanhainkodissa(lie missä onkaan) ruuan laittoon vaippahousuille. Oma syynihän tämän hienon ja minussa suuria tunteita herättävän 2d lätkäpelin vähentämiseen on niin suurikin, kuin tyttöystävä(LUE: oma nyrkki). Siispä ensi kaudella Evolutionin kaksi kusipäätä on poissa , joten eiköhän meillekkin plussaa ala imagokyselystä toivottavasti tulemaan. :)

Vielä tästä kaudesta lyhyesti; tavoitteena olisi siis runkosarjan loputtua ainakin majailla tuolla kolmen joukossa, mikäli mitään yliluonnollista tapahdu niin siellähän me tulemme olemaankin. Meidän toinen kierros on ollut yhtä ailahtelua, emme ole saaneet aktiivisuutta hyväksi. Sen takia Doyle(minä) ryhdyin(alennettiin) alemmaksi pakiksi, kun Jawneria ei näy koskaan kiekossa ja .jorma. katselee salattuja elämiä sen minkä kerkiää. Playoffeista tavoite on mitalipelit ja sieltä ensimmäinen mitali, olkoon pronssista - kultaan. Playoffeissa tullaan näkemään paljon puolustuspäänvirheitä mikäli minä joudun ne alempana pakkina pelaamaan. Hyökkäyspeli taas tulee ontumaan Huiman ollessa ylempänä pakkina ja tolppalaukaukset ohi menevien laukausten sijasta yleistyvät. Siis eipä tässä muuta, toivottelen jokaiselle Kiekkoliiga joukkueelle hyviä pelejä ja niille joukkueille joilta pelit ovat loppuneet niin toivotan kiitoksia kaudesta ja harmaista hiuksista jotka olette kenties saaneet minun violenttejen, ragejen tai muiden turhautumisten takia. Olenhan minäkin loppuenlopuksi ihan kiva kaveri kunhan minuun tutustuu hieman enemmän!

Ja suuri kiitos Johtokunnalle jota olen vaivannut kauden aikana tyhmillä kommenteillani ja kyselyilläni eri asioista! ;) Siispä onnea jokaiselle joukkueelle playoffeihin!

Uvex kiittää jo valmiiksi koko uvexin väkeä panoksestanne tälle kaudelle, toivottavasti ensi kaudella samoja naamoja on vielä joukkueessa eikä tapahdu joka offseasonilla tuttua "perus uvexia" eli pelaajien vaihdoksia!

Doyle kiittää, kumartaa ja toivottaa mukavia pelihetkiä tälle ja ensi kaudelle!

Kirjoittanut: Turtles
Julkaistu 05.10.2011 01:32
Luettu: 1727 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.