Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

TÄRKEÄ TIEDOTUS KAIKILLE!!!!

... -Kiitos. Haluan ensimmäisenä kiittää tästä kaikesta tukijoitamme. Tyttöystävät, vaimot, naapurit, siskot ja ennenkaikkea uskollisia kannattajiamme. Tätä pitää osata arvostaa ja tästä pitää olla ylpeä. Mutta katseeet pitää kääntää jo tulevaaan dynastiaan.
Ote kauden päätöstilaisuudesta Anaheimin seuratalosta, jossa kunnioitettu elävä legenda ja henkinen johtaja Chile jakoi tuntemuksiaan edesmenneestä kaudesta. Tilaisuus pidettiin suljettujen ovien takana, joten tietoa tapahtumeista on valunut lehdistölle hyvin niukasti.

Seuraavaksi esittelyssä on edesmenneen kauden henkilö palkinnon ylivoimasella äänimäärällä ja kannatuksella itselleen viennyt meidän kiekon oma Jutta Urpolainen, mies suoraaan vasemmalta, Jope.
- Vahvasti kiekko yhteiskunnan epäkohtiin puuttunut Jope on koulutukseltaan levyseppähitsaaja, mutta toimii nykyisin Kiekko Demareiden johdossa. Jope on ajanut lahjattomien ja kateellisten pelaajien asiaa, johon myös itse tunnistautuu. Keskeisinpänä ajatuksena on kaventaa pelitaso eroja, jotka ovat kasvaneet vuosien mittaan liian suuriksi. "Me emme voi unohtaa paskoja, me emme voi sallia voittamisenkulttuurin jatkuvan" - Jope kailotti puoluekokouksessaan.
Toimittajamme Kuusankoskelta tavoitti Jopen puhelimitse ja supersuottu politiikko oli mielissään tunnustuksesta.
"Osoitus siitä, että parempaa on tulossa. Nyt myös me voimme joskus voittaa, meillä on mahdollisuus menestyä, meillä on toivoa kohottaa itsetuntoamme ja tulla sitäkautta iloiseksi" lausui Jope.


-Toimitus

Kirjoittanut: Anaheim Mighty Ducks
Julkaistu 26.09.2011 20:00
Luettu: 497 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.